23 Nisan 2024 Salı

OBEZİTE MERKEZİ OKUL EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

OBEZİTE MERKEZİ OKUL EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Sağlık

Isparta Şehir Hastanesinde faaliyet gösteren "Obezite Merkezi" Nazmiye Demirel İlköğretim okulu öğrencilerine "Obezite Farkındalık" eğitimi verdi.

Merkezde çalışan fizyoterapist, diyetisyen ve psikolog tarafından verilen eğitimde obezitenin hangi durumlarda vücudumuzu tehdit etmeye başladığı ve başetme yöntemleri anlatılarak yaz döneminde okul çağı çocuklar için oluşturulacak yaz kamplarımıza ihtiyacı olan öğrenciler davet edildi.

Eğitim için memnuniyetini dile getiren Nazmi Toker İ.Ö.O Müdürü Halil KAYA, Başhekim F. Ruşen KESKİN ve Obezite Merkezimize teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

17 Şubat 2019 Pazar 11:43

Halil Kaya varsa orada gösteriş ve boş şeyler vardır. O işten kendine bi pirim çıkarır.

vatandaş

16 Şubat 2019 Cumartesi 18:33

Yaaa arkadaş gittik bu çocuk küçük biz bakmıyoruz dediler çocuk liseye gidiyor. laf olsun diye açmışlar . neymiş cocuk doktoruna gidin dediler gittik 6 tüp kan aldılar. bişey çıkmadı ordan da diyet doktorunuza gittik oda hiç bir şey söylemedi elimize bi kağıt verdi. çocuk bana sordu baba ne oldu şimdi anlamadım boşu boşuna geldik dedi günde 45 dk yürüyüş yapacak mışız . Orası büyüklere hizmet verecekmiş . Eeee ne olcek şimdi ne işe yaradı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR