20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ MUHTARLARA TANITILDI

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ MUHTARLARA TANITILDI

Sağlık

Isparta Şehir Hastanesi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin düzenlediği toplantı ile merkez ve merkeze bağlı muhtarlara tanıtıldı. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Başhekim Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve muhtarlar katıldı. Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, muhtarlara hastanedeki hizmetlerden ilave ücret alınmadığını anlattı.

DUALARA İHTİYACIMIZ VAR

Toplantıda konuşan Başhekim Dr. Kadir Saçkan, göreve başladığı ilk günden beri Genel Sekreter Yavuz’un kendisine büyük destek verdiğini ifade ederek, “Birinci olarak hastalarımıza mahcup olmayalım, ikinci olarak anne ve babamız başta olmak üzere bu görevlere gelmemize katkısı olan büyüklerimize mahcup olmamak ve cenabı Allah’a mahcup olmamak için buradayız.İlk anjiyo ve ilk stent operasyonlarımızı yaptık. Bizim gayemiz sağlığı bir marka haline getirmek. Sadece Isparta değil, Isparta çevresinden de hasta almak hedefindeyiz. Bu bakımdan hepinizin desteği ve dualarına ihtiyacımız var” dedi.

37 DESTEK POLİKLİNİK VAR

Şehir Hastanesi’nin özellikleri hakkında bilgi veren Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, şunları söyledi:“Hastanemiz 755 yataklı, 300 tanesi tek kişilik, 150 tanesi 2 kişilik olmak tüm odalarda banyo, televizyon ve tuvalet var. Hastanemiz üst düzeyde konfor sahip. 165 uzman hekim, 20 pratisyen hekim ve 762 hemşire ile toplamda bin 230 çalışanla bu hizmeti vermekteyiz. Tek kişilik mahkum odalarımız, uyku laboratuar odalarımız, 14 adet anne mahremiyetine önem veren tek kişilik doğum odalarımız var. 14 adet doğumdan sonra annelerimizi misafir edebileceğimiz anne otelimiz var. Birçok teknolojik imkanımız da bu hastanemizde mevcuttur.

Başhekimimizin gelmesiyle aktif hale gelen anjiyo ünitemiz 2 tane, onkoloji servisimiz, 26 yataklı diyaliz ünitelerimiz var. Bunun yanında 167 poliklinikte hekimlerimizle hizmet vermekteyiz. Ayrıca 37 tane destek polikliniğimiz var. Şehir Hastaneleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın hayalim dediği,14 Mart Tıp Bayramı’nda Külliye’ye gittiğimizde ‘aşkım’ dediği yerler. Sayın cumhurbaşkanımızın çok özel önem verdiği hizmetler. Biz sizlere ve vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Bir ev taşındığı zaman bile sorunlar olabiliyor. Hastanemiz yeni açıldığı için bir takım sorunlar olabilir. Ama bunlar her geçen gün azalıyor ve sorunsuz olarak hizmetlerimize devam edeceğiz.

CUMHURBAŞKANIMIZIN MUHTARLAR BULUŞMASINI ÖRNEK ALDIK

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız ve milletvekilimizin önerileri oldu ama bunun ötesinde Sayın Cumhurbaşkanımız siz muhtarlarımızı her zaman çağırıyor biz de kendisini örnek olarak sizleri davet edelim dedik. Sayın cumhurbaşkanımızı her alanda olduğu gibi burada da örnek almayı görev bildik.

MUHTARLARA ÖZEL BİRİM

Muhtarlarımıza müjde vermemiz gerekir. Sayın başhekimimizin bir önerisi oldu ve bana da mantıklı geldi. Muhtarlarımızın sorunlarından sorunlu bir sosyal hizmet sorumlumuz olacak. Kapımız ve telefonumuz sizlere herzaman açık ama hastanemizde muhtarlarımızın ilk ulaşabileceği bir birim olacak.

ÜCRET ALINMIYOR

Hastanemizin ücretli olduğuyla ilgili bazı sözler duyuyoruz.Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri olarak ben, Başhekim olarak Kadir Gökhan bey, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat bey ve üyeleri bu hastaneden nasıl ücretsiz hizmet alıyorsa siz ve vatandaşlarımız da ücretsiz hizmet alıyor. Buradaki hizmetlerin hiçbir ilave ücreti yok. Devlet hizmeti ücretsiz olarak halkımıza sunmaktadır. Siz muhtarlarımızdan bu konuda vatandaşlarımızı aydınlatmanızı istiyoruz. Ayrıca 182 randevu hattından randevu aldığınızda beklemeden muayene oluyorsunuz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

papatya

23 Mayıs 2017 Salı 11:55

Muhtarlarımızın hastaneyi ziyaret etmeleri ve bilgi almaları bence çok hoş. Nüfus cüzdanı sureti bile artık e devletten alınıyor, muhtarlar da hastaneden bahsederler.

Atom karinca

17 Mayıs 2017 Çarşamba 23:30

Mutevazi durust karakterli herkesin derdine derylenen bi adam bu insaallah ispartamiza milletvekili olur

Dertli insan

17 Mayıs 2017 Çarşamba 18:35

Bence herşeyden önce hemşirelere hastaralara karşı nasıl yaklaşılır nasıl davranılır en azından sabah hastalara günaydın demeleri bu konularda seminer verilmeli hastalarla yeterince ilgilenilmiyor

Doktor

17 Mayıs 2017 Çarşamba 18:27

Benim selamımı almayan yüzüme bakmayan telefonuma bile bakmayan Benim için ne yönetici nede gs olamaz.bende buna kesinlikle saygı gösretmem.makamlar gelip geçici kimler geldi kimler geçti.önemli olan makamın elinden alınınca arkadaşlarının yanına gelip bir çay bile içebilecekmisin acaba.bırak çay içmeyi selamın bile alınmayacak.

Vatandas

17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:28

bir hastane eksikleri varken açılmaz saglik bu **** isler

Hüsen

17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:06

Çok güzel bir çalışma.çok şükür iyi bir yönetici geldi başımıza.en azından güler yüzlü.sempatik.selam veren alan .insanları dinleyen.sürekli telefonlarımıza cevap veren bir yönetici başhekim.inşallah daha iyi yerlere gelecektir.sonuçta hem cerrah lığı var.hemde tecrübeli.öyle 1.2. Senelik yönetici değil.en azından havalı biri değil.göreceğiz inşallah kadir bey genel sekreter olur yakında.olsun kardeşim.neden olmasın.yolu açık olsun inşallah.

Halit

17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:57

Bugün o hastanedeyim. Ayın 30'una yani 14 gün sonraya ultrason randevusu verdiler. O eksik bu eksik. Niye kendimizi y****im ki. Git özele işin 1 günde çözülsün.

Mertali

17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:15

Dün hastanenin yemekhanesinin birini bu yüzden kapattılar demekki. Personel metrelerce yemek kuyruğunda bekledi. O kuyrukta söylenen sözleri burada yazsam ceza alırım.

Hekim

17 Mayıs 2017 Çarşamba 12:58

Yeterli hasta yok galiba. Bu kafayla davraz zor. Herşey doktorun üstünde. Hemşireler en rahat döneminde şu an.

Vedat

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:58

Biraz daha okuyup da Öğretmen yerine muhtarmı olsaydım

vatandaş

17 Mayıs 2017 Çarşamba 13:06

arkadaş okumana gerek yokmuş ilkokul mezunları bile muhtar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR