19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ KABUL SÜRECİ BAŞLADI İŞTE AYRINTILAR

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ KABUL SÜRECİ BAŞLADI İŞTE AYRINTILAR

Sağlık

Isparta Şehir Hastanesi kabul süreci Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar TAFLAN, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper CİHAN ve alanında uzman kabul heyetinin katılımıyla start verdi. .

Kabul süreci Isparta Şehir Hastanesi'nde yapılan bir toplantıyla başladı. Toplantıya Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar TAFLAN, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper CİHAN, Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet KARAKAYA, Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ,Isparta Şehir Hastanesi yapımcı firması AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim AKIN, AKFEN Holding Genel Müdür Yardımcısı Uğur KILINÇ, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nden alanında uzmanlardan oluşan kabul heyeti, Genel Sekreterliğimizin kabul sürecinde görevli yönetici ve personelleri, Birliğimize bağlı Hastanelerimizin yönetici ve klinisyenlerinden oluşturulan kabul komisyonları ve AKFEN Holding üst yönetimi ve Isparta Şehir Hastanesi'nde hizmet alım alt taşeron firma yetkilileri ve yöneticilerinin katılımlarıyla başladı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan TKHK Kurum Başkanı Prof. Dr. Alper CİHAN, Mersin Şehir Hastanesi, Yozgat Şehir Hastanesi'nden sonra Isparta Şehir Hastanesi'ninde kabul sürecine gelindiğini, bu sürecin kısa sürede tamamlanacağını, en kısa sürede Isparta Şehir Hastanesinin bina kabulünün tamamlanarak hasta kabulüne başlayacağını belirtti.

Kabul sürecinde komisyonların çalışma sistemi ile ilgili bilgi veren Alper CİHAN, "özellikle klinisyenlerden ricam polikliniklerinizi, servislerinizi ve hasta takip sürecinizi aksatmadan sürecin tamamlanmasıdır." diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar TAFLAN'da yaptığı konuşmada: Şehir Hastaneleri Projesi bizleri çok heyecanlandıran, altında imzamın olmasından gurur duyduğum bir projedir. Devlet bütçesiyle yapmış olsaydık 25 yılda sunacağımız hizmeti bu model ile 2-3 yıliçinde gerçekleştirebiliyoruz. , bu projeyle kısa sürede Şehir Hastanelerimiz hayata geçmeye başladı. Artık gariban vatandaşlarımız süit odalarda komforlu bir şekilde sağlık hizmeti almaya başladılar. Yap-İşlet- Devret modeliyle 25yıl hastaneyi işletecek yapım firmaları 25 yıl sonra ilk günkü bakımı komforu ve medikal donanımıyla hastaneleri devlete teslim edecekler. Bu da devletimiz için önemli bir kazançtır.

Vatandaştan para alınacağı paralı olacağı gibi söylemleregelince vatandaşımız Şehir Hastanelerinden aldıkları hizmet için devlethastanesinde ne işlem yapılıyorsa aynı işlem yapılacaktır. "önceinsan" sözü kağıt üzerinde değil hizmetlerle yaşatılacaktır" diyekonuştu.

Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ'da yaptığıkonuşmada : "Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Kadir Serdar TAFLANve TKHK Kurum Başkanımıza ve beraberindeki heyete hoşgeldiniz diyorum. Güzelbir kabul süreci yaşayarak hastanemizi Isparta'mıza kazandırmak için bütüngayretimizle hazırız. Hayırlı uğurlu olasını temenni ediyorum" dedi.

Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet KARAKAYA'da hayırlıolsun dileklerinde bulundu.

Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar TAFLANtoplantıdan sonra beraberindeki heyet ve AKFEN Holding heyeti ile Isparta ŞehirHastanesini gezerek yerinde tespitler yaptı. Daha sonra oluşturulan kabulkomisyonlarıyla ayrı ayrı toplantılar yapılarak görevlendirmeler yapıldı.

Kabul sürecinin kısa sürede tamamlanacağı ve hastaneninherhangi bir sıkıntı yaşanmaması durumunda mart ayı içerisinde taşınacağıbelirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Insanca hasta bakmak isteyen doktor

02 Mart 2017 Perşembe 20:35

Emin olun devletteki doktor da ozeldeki gibi 15 dk.da bir hasta alsa (sadece oglene kadar bile mhrsden 20 arti kapidan gelen en az 20 olmak uzere 40 50 hastaya en fazla 5 dk.ayirarak degil de) insanca calisma kosullarinda karsisindaki hastaya daha fazla zaman ayirir ,yaptigi isden keyif alir, mutlu olur ve bu da yuzune de isine de yansir.Ama maaalesef sistem devletteki doktoru ozeldekinin en az yari paraya bes kat fazla hasta bakmaya mecbur kiliyor ve bezdiriyor.Bir de bu acidan bakmaya calisin.

Bina önemli ama

02 Mart 2017 Perşembe 17:27

Binalardan daha çok insanlar önemli. Hastaya nasıl davranıyorlar. Nasıl ameliyat yapıyorlar, başarılılar mı? İnsanlar niye özele gidiyor? Çünkü insanca muamele görmek istiyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR