29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA ŞEHİR HASTANESİ'NİN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ

ISPARTA'DA ŞEHİR HASTANESİ'NİN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ

Sağlık

Isparta Şehir Hastanesi'nin ilk bebeği taşınma işleminin başladığı 18 Mart Cumartesi gecesi dünyaya geldi.   Hazim Aslan ve Ayşen Aslan çiftinin ikinci bebeği olarak dünyaya gelen bebek 3080 gr ağırlığında normal doğum yöntemiyle dünyaya geldi

İsminin Ali olduğunu öğrendiğimiz bebeğimizin doğumu esnasında bebeğin babasını ve ailesini ziyaret eden Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Pazar günü TKHK Kurum Başkan Yardımcısı Murat PARPUCU, Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ, AKFEN HOLDİNG Şehir Hastaneleri Genel Müdürü Uğur KILINÇ ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Aileye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kurum Başkan Yardımcısı PARPUCU, taşınmanın olduğu gün gerçekleşen doğumun anlamlı olduğunu belirterek bebeğin hastanemize, ailesine, vatanına milletine hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Ziyarette AKFEN HOLDİNG adına bebeğe altın takan Uğur KILINÇ, ayrıca bir de tablet hediye etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren bebeğin anne ve babası, Şehir Hastanesinde doğum yapmanın mutluluğunu ve bu hastanede gördükleri hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaret için teşekkür ettiler.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR