26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA SAĞLIĞIN ÜST KADEMESİ ANKARA'DA TIP BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE

ISPARTA'DA SAĞLIĞIN ÜST KADEMESİ ANKARA'DA TIP BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE

Sağlık

ISPARTA sağlığının üst kademesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.  

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 vilayetten gelen sağlık yöneticilerini ve hekimleri ağırladı. Isparta’dan programa İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Dr. Hüseyin Tingiş, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Fırat Burkaş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nden Uzm. Dr. Binnür Esendir katıldı.

Sağlık yöneticileri ve hekimler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinin ardından Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine katılmak üzere Rixos Hotel’de Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yılın hekimleri ödül törenine katıldılar.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat Ateş

17 Mart 2017 Cuma 12:43

Uzm.Dr. Necmiye Binnur Esendir (ismi haberinizde yanlış yazılmış) Isparta'da yılın doktoru seçilmiştir. Ayrıca Isparta adına yılın en iyi aile hekimi ve yılın en iyi 112 acil servis hekimi yılın doktoru ödülünü almaya layık görülmüştür. Tüm hekimlerimizi kutlarım ve çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Isparta'da çalışan tüm doktorlarimizdan Allah razı olsun.

Mükemmel Rumuzluya

15 Mart 2017 Çarşamba 14:17

Mük****l rumuzuyla yorum yapan arkadaş Isparta sağlıkta 1. sırada diye yorum yapmış.Arkadaş ne içtiyse bende aynısından istiyorum

Mükemmel

15 Mart 2017 Çarşamba 13:35

Başta Isparta yı sağlıkta 1.sıraya yarleştiren Halk sağlığı ve Sağlık Müdürü Dr.Mehmet KARAKAYA ya, Genel Sekreterimize ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkürler.

Mehmed

14 Mart 2017 Salı 18:04

Sayın Genel Sekreterim yakışıklı adamsın vesselam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR