23 Nisan 2024 Salı

İLK ANJİYO UYGULAMASI BAŞHEKİMDEN

İLK ANJİYO UYGULAMASI BAŞHEKİMDEN

Sağlık
ısparta Şehir Hastanesi’nin çiçeği burnunda Başhekimi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın  göreve gelmesiyle Şehir Hastanesi Kalp servisinde anjiyo uygulamaları da başlıyor. Açık Kalp Cerrahisi alanında Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı  olan Saçkan,  5 Mayıs 2017 Cuma günü ilk anjiyo uygulamasını hastanede gerçekleştirecek. Saçkan,  hastanede  artık  açık kalp ameliyatlarının yapılabileceğini söyledi. Saçkan, Şehir Hastanesi’ni marka yapma hedefinde olduklarını belirtti.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

onur

07 Mayıs 2017 Pazar 00:51

hastane güzel. Nazar değmesin hakikaten devasa bir yatırım ancak hizmet kalitesi sıfır hatta eskisinden yüzde yüz daha kötü. Ne oldu yani daha iyi hizmet olması gerekirken neden bu rezalet var bir gelen bir daha bu hastaneye gelmem diye öfkeyle oradan ayrılıyor. Boşuna reklam falan yapmasınlar Ispartada bu hastane geldi geleli hizmet değil hezimet geldi

Hekim

06 Mayıs 2017 Cumartesi 23:48

Başhekim olmak, genel sekreter olmak demek, beyaz gömlek, kravat değildir. Çalışmak ister, ****ret ister. Parası için yapılmaz. Küçük dağları ben yarattım gibi hastanede dolaşılmaz. Bu iş hasta eli öpmeye benzemez.

Vatandas

06 Mayıs 2017 Cumartesi 10:28

Anjio olmadan hastane acilmaz bundan onceki acil kalp krizi geciren hastalara yazik degilmi ambulanslar direk oraya getiriyo madem yok baska yere gitsin enteresan isler

mustafa kaygılı

06 Mayıs 2017 Cumartesi 08:19

Mert bey çalışan geliri ciddi anlamda düştü diyorsunuz siz hastayı hasta olarak değil bir eşya gibi görüyorsunuz size devlet maaş vermiyor mu da başka gelirler bakıyorsunuz?Tabi alıştınız ne kadar hasta o kadar pasta.

Vatandaş

06 Mayıs 2017 Cumartesi 07:56

Mhrs den randevu alıyon yarım saat önceden gidip sıraya girip randevunu onaylatmazsan muayene olamıyosun.. hastanelerde kuyruk devri bitti:)işte şehir hastanesi show:)

ENES HOROZCU

05 Mayıs 2017 Cuma 23:27

Vali adamsın kanka

usakli asigo

05 Mayıs 2017 Cuma 23:05

Bu adam saglik bakani olacak gibi geliyor bana.genel sekreter falan degil.adamin suanki gorevi turkiye sehir hastanelerinin genel koordinatoru zaten napsin g.sekreterligi.ayni zamnda bashekimimiz.super bi adam bu sahip cikmak lazim iyi bi yonetici olmasa cumhurbaskani gondermezbence bu adami buraya.

yalnız kurt

05 Mayıs 2017 Cuma 22:21

KİŞİ KENDİNİ VATANDAŞIN HİZMETİNE FEDA ETMELİ. 2002 YILINDA SDÜ,DE NE HOCALAR VARDI ŞİMDİ HEP BAŞKA YERLERDELER, KOL BACAK,YÜZ NAKLİ YAPIYORLAR BAŞARI ÇALIŞMAK TÜRK MİLLETİNE HİZMET EDEN HOCALAR BAŞ TAÇ,IMIZDIR.

ffrf

06 Mayıs 2017 Cumartesi 18:57

Emmım sen nerede yasarsın..nakıller i yapan hocalar hala buradalar..bı arstır tıp fak a erişmek zor..orası arastırma ve uygulama,tıcaret 2. aşamada ,,,diğerlerı kazanc sonra iş görev.

Sonuna katılıyorum.

05 Mayıs 2017 Cuma 21:32

Evet bu adam genel sekreter olur abi.zaten bu kadar başarılı bir yöneciyi başhekim olarak devam ettirmek çok ayıp olur.birde şu var kaç senedir bu adam yönetici arkadaş..öyle 50 yaşından sonra yönetici olan bir adam değil.birde adam işi biliyor.allah yolunu açık etsin inşallah.bu adamın önü açık.belli.bizim istediğimiz ilgilensin.selamımızı alsın.yeter.

....

05 Mayıs 2017 Cuma 21:26

En azından bişeyler yapmaya çalışıyor.çünkü iyi niyetli bir yöneticiye benziyor.

DR

05 Mayıs 2017 Cuma 21:20

Tabi genel sekreteri değiştirseler daha iyi olur.çünkü mevcut genel sekreter bu işin erbabı değil.bu iş tecrübe ister.hoşgörü ister.ssbır ister.beni temsil eden bir yönetici benim telefonuma cevap vermiyorsa benim için o ne yöneticidir.ne genel sekreterdir.

DEMEDİ DEME

05 Mayıs 2017 Cuma 20:21

Kadir gökan bey yeni genel sekreter olabilir.çünkü bu ponsiyel var.sonuçta kaç senedir yöneticilik yapıyor.daha iki senelik yönetici değil yani bazıları gibi.

Mert

05 Mayıs 2017 Cuma 19:49

Şehir Hastanesi bu yapısıyla hiçbir gelişme kaydedemez. Başhekim biraz uğraşır ama sonunun bu yapiyla olmayacagini eninde sonunda o da görür. Çünkü başhekim herşeyde etkili değil. Akfen in yöneticileri bazı konularda daha etkili. Çalisan gelirleri ciddi oranda düştü. Bu hastaneyi bu kanunlarla verimli çalıştırmak mümkün değil. Devlet hastanesi olsa bashekimin başarılı olacağına kedin eminim. Ama şehir hastanesi denen garabet bir yapıyla başarı mümkün değil.

HELAL OLSUN

05 Mayıs 2017 Cuma 19:24

YENİ BAŞHEKİME VALLAHİ HELAL OLSUN.BAZILARI GİBİ HAVASINDAN YANINA VARILMAYAN LAR GİBİ İŞ YAPMAYANLARA ÖRNEK OLSUN.ZATEN BU BAŞHEKİM BEY 3 AYA KADAR GENEL SEKRETER OLUR.OZAMAN SÖYLERİZ ARTIK..YUNUS EMRE YOLLARI TAŞTAN..MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ.ÖNEMLİ OLAN MAKAMIN ELİNDEN ALININCA YÜZÜNE BAKABİLECEĞİN KONUŞABİLECEĞİN KAÇ KİŞİ OLACAK.ONU İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM.

Yurt TAŞ

05 Mayıs 2017 Cuma 18:54

Bugün 5 mayıs cuma ve akşam vakti yaniiii?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR