04 Mayıs 2024 Cumartesi

Sağlıkçılar iftarda buluştu

Sağlık-Sen Isparta Şubesi'ne bağlı Şarkikaraağaç İlçe Temsilciliği sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Sağlık

Düzenlenen iftar yemeğine Sağlık Grup başkanı Dr. Deniz Karasu, Hastane Baştabibi Opr.Dr.Ahmet Yeşiltaş, Yalvaç Sağlık Grup Başkanı Dr.Ümit Yaşar Başlık, Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Harun Tepeli, Ş.Karaağaç Devlet Hastanesi Müdrü Halil Özçelik, Gelendost Devlet Hastanesi Müdürü Süleyman Çulla ve çok sayıda sağlık personeli katıldı.

Şarkikaraağaç’ta düzenlenen iftar yemeğine sendikadan da Şube Başkanı Erdal Demiralay, Teşkilat sekreteri Arif Doğan, Mali Sekreter Halil Ermağan, Şube Mevzuat Sekreteri Murat İkiz ve Ş. Karaağaç ilçe temsilcisi Zafer Önal, Yalvaç İlçe temsilcisi Bekir Çulla, diğer temsilcilerden Çetin Erdoğan ve Ahmet Kıyıcı katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Şube Başkanı Erdal Demiralay üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Sendikal kazanımlar hakkında bilgi verdi. Demiralay, İftar yemeklerinin Gelendost, Yalvaç, Uluborlu, Senirkent, Sütçüler, ilçelerinde de devam edeceğini ilimizde ve yakın ilçelerimizde iftar yemeği dışında başka sosyal faaliyetlerle üyeleriyle kucaklaşacaklarını belirtti.

 

 
 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR