19 Nisan 2024 Cuma

GERİDE HAYALLER KALDI !

GERİDE HAYALLER KALDI !

Sağlık

Isparta Antalya karayolundaki tur otobüsü kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Benan Mardin'e dönüşte ailesi kız isteyecekti. Evli ve yeni bebeği olan Gökhan Can'ın hayaliyse berber dükkanlarının sayısını artırmaktı.

 

Isparta Antalya karayolunun Gölbaşı mevkisinde kuaförleri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 13 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan ailelerde cenazelerini almaya devam ediyor. Hafif yaralılar tedavileri tamamlandıktan sonra Afyonkarahisar'a geri döndü. Diğer yaralıların ise hayati tehlikeleri bulunmadığı bildirildi.

 

Kazada hayatını kaybeden berberlerden Benan Mardin'in babasıNurullah Mardin de gece uğurladığı oğlunun cenazesini almaya geldi.

 

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ BERBER DÜKKANI

 

Oğlunun askerden yeni geldiğini söyleyen baba Mardini,"Oğluma çok sevdiği mesleğini devam ettirmesi için berber dükkanıaçmıştım. Doğum günü hediyesi olarak bu dükkanı açmıştım. Antalya'ya tatilegitmek istedi bizde gece gönderdik. Sabah acı haberini aldık. Mekanı cennetolsun" dedi.

 


KIZ İSTEYECEKLERDİ

 

Oğluna Antalya'dan dönünce kız istemeye gideceklerini dilegetiren Mardin, "Nasip olmadı. Acı haber geldi. Dönseydi kızıisteyecektik. Düğünümüz olacaktı. Artık düğünümüz cenaze törenimiz oldu. Tekoğlumdu" diye konuştu.

Isparta Antalya karayolundaki tur otobüsü kazasında hayatınıkaybeden 23 yaşındaki Benan Mardin'e dönüşte ailesi kız isteyecekti. Evli veyeni bebeği olan Gökhan Can'ın hayaliyse berber dükkanlarının sayısınıartırmaktı.

 

 GÖKHAN CANIN  GERİDEBIRAKTIKLARI !

 

GERİDE ÇOCUĞU VE EŞİ KALDI

 

25 yaşında hayatını kaybeden Gökhan Can'ın kuzeni İbrahimAkyel de sözlerini şöyle sürdürdü: "Antalya'ya geziye gidiyorlardı. Şoföruyumuş. Gökhan'ın yeni çocuğu olmuştu. Dört yıllık berberdi. Hayalleridükkanlarını büyütmekti. Ama olmadı çırağıyla birlikte hayatını kaybetti. Enson dün akşam otobüse bindirdik. Bir daha da konuşamadık. Sabah kaza haberlerigeldi. Geriye bir çocuğu ve eşi kaldı.

 


105 KİŞİ

 

Afyon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanvekili Nadi Ceylan,kaza yapan otobüste bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi: "Gelenekselolarak yaptığımız geziyi bu yılda yapmak istedik. Yoğun katılım oldu. 105 kişiile yola çıktık. Kaza yapmadan yarım saat önce mola verdik. Herkes kendinegelsin diye. Şoförler uykusuz değildi. Seyir halinde iki otobüs bir minibüsgidiyorduk. Virajlar geldi. Otobüs arkadan savruldu. İnsanların arka taraftançıktığını gördüm. Yaralıları çıkardık. Arabanın altında kalanları çıkardık.Vinç geçiyordu durdurduk. Otobüsü hemen kaldırdık, hemen 3 kişiyi kurtardık.Ölenlerin çoğu sürücü tarafında oturanlar."

 STRES ATACAKLARDI

 

Cenazelerin Afyonkarahisar'a götürüleceğini kaydeden Ceylan,"Ayakta tedavi olan arkadaşlarımızı geri gönderdik. Hayatını kaybedenarkadaşlarımızın hepsi Afyon'da çalışıyor. Genç arkadaşlarımızla bir gün geziyapacaktık. Haftada bir gün bu etkinlikle stres atacaklardı" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR