19 Nisan 2024 Cuma

GERİ SAYIM BAŞLADI

Isparta'nın çehresini ve yapısını değiştirecek olan Bölge Devlet Hastanesi için geri sayım devam ediyor. Hastanenin yapılacağı yer olan eski Sümer Halı Fabrikası sökülmeye başladı. İnşaatı yapmak için uğraş veren 9 firmanın ön yeterliliğinden sonra gözler 7 Temmuz Cuma gününe çevrildi.

Sağlık

Milletvekilleri Recep Özel, Süreyya Sadi Bilgiç ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya'nın girişimleriyle Isparta Bölge Hastanesi, ihale sürecine girdi.

Kamu Özel Ortaklığı modeli ile gerçekleştirilecek proje şu anda 400 yataklı Genel Hastane ve 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olmak üzere toplam 600 yataklı bir Entegre Sağlık Kampüsü yatırımının düşünüldüğü Isparta Bölge Hastanesi'nde ihale sürecine girildi.

Isparta Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi teklif süreci başlamıştır. Ön Yeterlik Değerlendirmesi sonucu yeterli bulunan istekliler veri odasından ihale dokümanlarına erişebilirler. Teklifler 06.07.2012 Cuma günü, saat 15:00’a kadar alınacaktır.

KARAKAYA, HASTANE İÇİN KONUŞTU

Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Sağlık Kampüsü ihalesinde ki son durum hakkında bilgiler verdi.

Şehrin kaderini değiştirecek olan ve birçok tartışmalarında yaşandığı hastane için açıklamada bulunan Sağlık İl Müdürü Karakaya: “Sağlık kenti olan Isparta’mızın çehresini değiştirerek sağlık turizmine katkıda bulunacak daha kaliteli çağdaş, günümüz koşullarına ve Sağlıkta Dönüşüme uygun hizmet verecek olan Isparta Sağlık kampüsümüzün ihalesine çıkılmıştır.

Kamu özel ortaklığı ile yapılacak Isparta Sağlık Kampüsünde nitelikli yatak olarak adlandırdığımız bir ve iki kişilik odalardan oluşacaktır. İlimiz Sağlık Kampüs Hastanesi ihalesinde ön yeterlilik alan firmalar arasından teklif alma sürecine geçilmiştir. Ön yeterliliğe sahip firmalardan tekliflerini 06.07.2012 Cuma günü saat 15.00’a kadar alınacaktır. Kamu Özel Ortaklığı modeli ile gerçekleştirilecek olan Proje; 482 yataklı Genel Hastane ve 246 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olmak üzere toplam 728 yataklı bir Entegre Sağlık Kampüsü yatırımını kapsamaktadır. Projedeki yatak dağılımı ihtiyaç programına göre revize edilmiştir. 15/07/2011 Cuma günü saat 15:00'te Isparta bölge hastanesi yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi yapılmıştır. Ön yeterlik ihalesine katılan ve yeterlik alan adaylar aşağıda listelenmiştir.

ÖN YETERLİK ALAN ADAYLAR  
1- Assigna Infraestructuras S.A.

2- Yüksel İnş. A.Ş. – Yüksel Holding A.Ş. İş Ortaklığı
3- Emsaş İnş. Tur. Tic. ve San. A.Ş - Forcimsa Empresa Constructora S.A İş Ortaklığı
4- Türkerler İnş. Tur. Mad. Enerji Üretim Tic. Ve San. A.Ş.
5- YDA İnş. San. Ve Tic. A.Ş. – INSO Sistemi per Le Infrastrutture Sociali S.P.A. İş Ortaklığı
6- IC İçtaş İnş. San. Ve Tic. A.Ş. - Techint Compagnia Internazionale S.p.A İş Ortaklığı
7- Akfen İnş.Tur. Ve Tic. A.Ş.
8- Kerem Yapı İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. – Silahtaroğlu İnş. Nak. Harf. Ve Tic. Ltd. Şti. – DİSERA Tıbbi Mal. Loj. San. Ve Tic. A.Ş. – Dirim Tıp Özel Sağlık Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. – ATLAS Med. Elektronik Paz. Ve Yat. Ltd. Şti. – EGESOFT Bilgi Tek. San. Ve Tic. Ltd. Şti. – Teknikmed Med. Lab. Ürünleri Tıbbi Cihazlar ve Med. Malzemeler Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı
9- Eser Taah. Ve San. A.Ş. – Hammes Co. Healtcare Int. LLC İş Ortaklığı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR