25 Nisan 2024 Perşembe

44 MAHALLEDE 44 ÇOCUK İÇİN SÜNNET TÖRENİ PROJESİ

ISPARTA Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, 44 mahalleden maddi durumu iyi olmayan 44 çocuğu sünnet ettirme projelerinin olduğunu söyledi.

Sağlık

Bir süre önce yapılan seçimler sonrasında güven tazeleyen SS18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, projelerini anlatı.“Son olarak 32 adet daha yeni araç aldık. Bunların da açılışını Ramazan Bayramı’ndan sonra belediye başkanımızla birlikte yapacağız” dedi. Yavuz ayrıca 44 mahalleden maddi durumu iyi olmayan 44 çocuğu sünnet ettirme projelerinin de bulunduğunu aktarırken, “Belediye Başkanımıza bizlere bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mustafa

27 Mayıs 2016 Cuma 12:11

benim arabama kapısını vurup posta koymaya kalkan sayın başkan sen benim kim oldumu biliyormusun değip....hava atan sayın başkan bey daha sen özür dilemesini bilmiyorsun birinin malına zarar verdiğinde bunu nasıl akıl ettin acaba.

vatandaş

27 Mayıs 2016 Cuma 00:27

12 tane avrpa lkesi gezdim, burdaki gbi saygısız, utamaz şöför görmedim. Balık istifi yapılan otobüsleri görmedim. Size 1 lia kazandıracağıma her gün okula arabayla gidiyorum. Sizin bu kaba hareketleriniz, daha otobüse binen adam selam verince bile almamanız saygısızlığınız az bile az. otobüslerin daha kalkış saatib ile yok bu ne biçim iş.

Şöför

26 Mayıs 2016 Perşembe 23:19

Bu arkadaşımız halkotobüslerine belediye tarafından atanmış hiçbir hükmü şahsiyeti yoktur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR