20 Nisan 2024 Cumartesi

''Kök Hücre'' ile Saç Çoğaltma

''Kök Hücre'' ile Saç Çoğaltma

Sağlık

PATENT ALINDI: S'CLINIC Isparta Kurucusu Abbas Oruç, Eczacı Sibel Ulutaş’ın özel karışımlı buluşuna TPE’den ''Patent'' alındığını; Avrupa’da ise şu an ''Askı'' sürecinin işlediğini söyledi.

''Kök Hücre Tedavisi ile Saç Çoğaltma, Büyütme, Dökülmesini Durdurma ve Sağlıklı Yapıya Kavuşturma Dönemi…'' Eczacı Sibel Ulutaş’ın bilimsel çalışmasına ''Patent'' alındı. Avrupa için ''Patent'' işlemi ''Askı'' sürecinde. Sistem, Protez Saç, Ekim, PRP, Mezoterapi gibi yöntemlerden çok farklı işliyor.

'' KANITI BENİM''

S'CLINIC Isparta Kurucusu Abbas Oruç, Saç Odaklı Kök Hücre Tedavisi’nden yüzde 100 verim aldığını söylüyor. Hiçbir şekilde yan etki olmadığı ve sağlıklı sonuçlar verdiği için bu sistemi, Isparta’ya kazandırdığını anlatan Oruç, ''kanıtı benim. Bu tedaviyi almak için 30 günde 1 Malatya’ya gittim. Başarılı olunca bu sistemi Isparta’ya getirdim'' diyor.

İŞTE O YÖNTEM

İçerisinde 41 farklı bileşen olan Saç Odaklı Kök Hücre, mikro iğneleme yöntemi ile kafa derisine enjekte ediliyor. Eczacı Sibel Ulutaş’ın Patent aldığı bilimsel buluşu olan karışım da buna ekleniyor. İşin özü kökteki saça müdahale etmek. 12 seans sonucunda kişinin doğal saçı çoğalıyor, uyanıyor, gelişiyor. Abbas Oruç, sistemin saç dökülmesini de durdurduğunu anlatıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR