19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'NIN GÜÇLÜ KADINLARI GÜNAYDIN'I AĞIRLADI

ISPARTA'NIN GÜÇLÜ KADINLARI GÜNAYDIN'I AĞIRLADI

Magazin

Sosyal medya üzerinden bir araya gelerek "Isparta'nın Güçlü Kadınları" ismi ile grup kuran kadınlar, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ağırladı.

Belediye Başkanı Günaydın ziyarete ilişkin açıklamasında ise: ‘Eşim Dilek hanımla beraber kadınlarımızın istek ve dileklerini dinledik. Bizi en iyi şekilde ağırlayan, misafir eden başta Grup Kurucusu Serap Özdemir olmak üzere tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Ispartamız ve halkımız için çalışan tüm herkese olduğu gibi kadınlarımıza da desteklerimiz bundan sonra devam edecek’ dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş rıza

12 Şubat 2019 Salı 22:45

Konuşmaya geldimi,halk otobüslerini 1.60 TL yaptık diye konuşuyorsunuz, pazartesi değişiyordu sözüm ona, hala 1.85 alınıyor, konuştuğunuz lafın arkasında durun, yapamayacağınız işin sözünü vermeyin, boş laf, boş vaat, iki günlük 1.60 farkını vatandaşa verin bakalım meydan sizin sayın günaydın...

Ayşe

12 Şubat 2019 Salı 18:50

Biz yardima muhtac aile leri bulup yardimlarimizi sonuna kadar yapmaya devam edicez şımaŕık adlı rumuz tahminen bayansin kalkip bu yorumu yapmaniz hic yakışık olmamış...siz rahat olun bizlerin eşi defalarca savasada gitti kelle koltukta da geziyorlar yani bu hazimsizlik nedir ki böyle bi yorum yapiyorsunuz bizler ev hanimi olarak böyle güzel bi işe imza atabildik sizler bos yorum yapacaginiza keske ihtiyac sahiplerini bulup yardim etseniz.....

Ahmedim

12 Şubat 2019 Salı 13:43

Sayın Günaydın; Bu kadınların ekonomiye katkıları nedir bunu da açıklayın ki her biriyle ayrı ayrı gurur duyalım.

Melike

12 Şubat 2019 Salı 11:53

Ali ve şımarık isimli kullanıcılar, defile benzetmesi seviyenizi belli etmiş, kadın hem çalışkan hem bakımlı olamaz mı!? İnsanların kılık kıyafetine bakıp, kendine dikkat eden, bakımlı kadınlardan nedir bu korkunuz? O kadar mı özgüveniniz düşük ve korkaksınız? Özgüvenli çalışkan kadınlar değil sizin gibi insanlar bu toplumdan dışlandığı gün ülkede herkes huzurlu yaşayabilecek. Yazık bu mentalitenin korunduğu, alkışlandığı yerlere!!

Adamım

12 Şubat 2019 Salı 11:37

Güçlü kadın olmak için üretime katkı sağlamaları gerek, kendi ayakları üzerinde durmaları gerek. Bu kadınların milli gelire katkıları ne kadarmış merak ettim. Sayın Yusuf Ziya Günaydın açıklama yapar mı?

ŞIMARIK

12 Şubat 2019 Salı 09:23

İşimiz bunlara kaldıysa vay halimize iyiki savaş halinde değiliz

Ali

12 Şubat 2019 Salı 09:17

Defile vardı da bize niye haber edilmedi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR