Futbola yıllar önce Ispartaspor'da başlayan Kemal ÜNAL, tekrar yuvaya döndü. Birçok profesyonel takımda ilimizi gururla temsil eden ÜNAL kendisini yeşil pembe renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Oynadığı takımlarda Isparta'yı başarıyla temsil eden futbola ISPARTASPOR’da başlayıp Ankaragücü, Ankaraspor, Altınordu başta olmak üzere uzun süre üst liglerde oynayan şehrin evladı tecrübeli oyuncu Kemal ÜNAL, tekrar yuvasına döndü. Ünal son olarak geçtiğimiz yıl Kütahyaspor'da şampiyonluk yaşamıştı. 30 yaşında ki profesyonel futbolcu Ünal sol ve sağ açık ile forvet arkasında rahatlıkla top koşturabiliyor.
Yılmaz
30 Ocak 2021 Cumartesi 17:25Isparta sevdası senin amacın ne her haberin altına buyorumları yazıyorsun psikolojik sorunların var galiba senin kabak tadı verdin şu kimliğini bi açıklasana sen
Mehmet Ali
30 Ocak 2021 Cumartesi 16:17Hayırlı olsun çok iyi olmuş. Yakışır ispartamiza
Ispartasevdası
30 Ocak 2021 Cumartesi 14:53Atakan yazgan ispartaspora baskan olmadiki ne eski ne yeni ona efsane yakistirmasi malum gazetecinin etiketidir.inceleyebilirsiniz
Ispartasevdası
30 Ocak 2021 Cumartesi 14:51Tff den ispartaspora bakin bu yalandanda vazgecin yaptiginiz buyuk suc ispartaspor icisleri bakanligi derneklerine ait 1967 de kurulmus ciddi bir takimdir.
Taraftar
30 Ocak 2021 Cumartesi 14:11Çok karakterli yetenekli bi futbolcu çok faydalı olur
Ispartasevdası
30 Ocak 2021 Cumartesi 13:32Atakan yazgan ispartaspora baskan olmadiki ne eski ne yeni ona efsane yakistirmasi malum gazetecinin etiketidir.inceleyebilirsiniz