18 Nisan 2024 Perşembe

Yukarı Kaşıkara okula kavuşuyor

Yukarı Kaşıkara okula kavuşuyor

Isparta

Yalvaç ilçesine bağlı Yukarı Kaşıkara köyüne 8 derslikli okul yapılacağı duyuruldu. Müjdeli haberi AK Parti Yalvaç İlçe başkanı Alperen Mustafa Özer verdi.

Köye yapılacak olan 3 kat ve derslikli okulun ihalesi 30 Mayıs tarihinde gerçekleşti. İhale süreci ve okulun yapımıyla ilgili bilgi veren ilçe başkanı Özer; “İnşallah önümüzdeki ay inşaat başlayacak ve bir sonraki yaza teslim edilecek, 2024 Eylül’ünde çocuklarımızın hizmetinde olacaktır. Okulumuzun Yukarı Kaşıkara Köyümüze kazandırılmasında emeği geçen Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun vekillerimize, Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratlarımıza teşekkür ediyor, köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Okulun ihalesine 3 firmanın katıldığı ve 18.944.000 TL fiyat veren Tahir Aktürk’te kaldığı haber verildi. Yukarı Kaşıkara köyünde 168 ada 1 parselde bulunan toplam 25.970,57 m²’lik alanda toplam 1.552,61 m² kapalı alana sahip zemin kata ek olarak 1 kat ve 8 dersliğe sahip olacak Yukarı Kaşıkara İlkokulu binasının inşaatı, ihalenin kesinleşmesinin ardından yer teslimi yapılarak başlayacak ve 330 takvim günü içinde bitirilecek. (Nurettin Arkan)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR