Isparta’nın sevilen lezzet duraklarından biri olan Yörük Dondurma, yeni şubesiyle hizmet alanını genişletiyor.
20 yıldır Eski Şifa Hastanesi karşısında faaliyet gösteren işletme, şimdi 2. Şubesi ile Mimar Sinan Caddesi’nde, Taksi Durağı ve Üçgen Park karşısında yeni adresinde müşterilerini ağırlıyor.
Yörük Dondurma, tamamen doğal ve organik ürünleriyle yıllardır Ispartalıların beğenisini kazanmış bir marka.
Özellikle organik salep ile hazırlanan dondurmaları, doğal meyve parçacıkları içeren 14 farklı çeşidiyle hem yaz hem kış aylarında keyifle tüketiliyor. Yeni şube de bu eşsiz lezzetleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.
Sadece dondurma değil, sıcak ve soğuk içecek seçenekleriyle de dikkat çeken Yörük Dondurma, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla öne çıkıyor.
Geniş ürün yelpazesi ve doğallığa verdiği önem sayesinde her yaştan insanın ilgisini çeken mekan, hem yerel halkın hem de Isparta’yı ziyaret eden turistlerin uğrak noktası olmayı sürdürüyor.
İşletme sahibi İlyas Bozdoğan, “20 yılı aşkın süredir Eski Şifa Hastanesi karşısında verdiğimiz hizmeti, yeni şubemizle Mimar Sinan Caddesi’de hizmet vermeye başladık. Burada da misafirlerimize doğal ve lezzetli ürünler sunmaya devam edeceğiz. Tüm Isparta halkını yeni şubemize bekliyoruz,” açıklamasında bulundu.
Yörük Dondurma’nın Mimar Sinan Caddesi şubesi, Üçgen Park karşısında sıcak ve samimi bir atmosferde misafirlerini ağırlamaya hazır. Bu yeni adres, hem lezzet hem de konfor arayanların vazgeçilmez duraklarından biri olmaya aday.
Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz
Not: kavonazda ev ve işyerinize salep paketimiz de vardır.
Adres: mimar Sinan caddesi taksi durağı yanı üçgen park
Isparta'da bugün kaybettiklerimiz 3 Ağustos Pazar
Isparta’da sabit yol uygulaması
Isparta’da GBT ve araç kontrolleri sıklaştırıldı
Isparta Emniyeti’nden UYUMA Çağrısı
Isparta’da Pazar Günü İçin Rota Hazır
Mustan Tülek hayatını kaybetti
Seyyid Veli Baba Festivali'nde CHP’den Geniş Katılım
Zirai don gülü vurdu, rekolte yüzde 30 azaldı
Batı Akdeniz ihracatı 1 milyar 599 milyon Dolara ulaştı
Isparta'da kaza! 79 yaşındaki sürücü yaralandı