27 Temmuz 2024 Cumartesi

Yıllar sonra bir ilk

Yıllar sonra bir ilk

Isparta

Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde uzun süre sonra yeniden sezaryen ameliyatı gerçekleşti. 

Başhekim Uzm. Dr. Cihangir Çelik, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde kadın doğum uzmanı olduğunu ve ameliyatlara başladıklarını duyurdu. Çelik, açıklamasında; “Hastanemizde yaklaşık 5 yıldır böyle bir ameliyat yapılmıyordu. Pandemi nedeniyle ekipman, doktor eksikliğimiz vardı. Bu eksiklikleri tamamladık. Artık Kadın Doğum Ameliyathanemizde ameliyatlara başladık. İlk ameliyatlarımızdan biri ise sezaryen doğum oldu. Anne ve bebeğin sağlığı iyi durumda. Ekibimizdeki başta Çocuk Doktoru İbrahim Ender Ekin, Kadın Doğum Doktoru Semih Afacan, Anestezi Uzmanı Nilay Çakmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

  · 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli deniz

02 Mart 2024 Cumartesi 02:09

SAYIN BAŞHEKİM CİHANGİR EVLADIMIZA BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YARDIMCISI OLSUN. BU BAŞARIDA ONA VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER. ALLAH MAHÇUP ETMESİN. ÇOK BÜYÜK EKSİKLİĞİ TAMAMLANDIZ. KIZILDAGA FİZİKTEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAKIŞIR ARANIP BULUNMAYAN OKSİJEN VAR . SEDİR AĞAÇLARI BÖLGESİNDE.

Fikri dombalık

01 Mart 2024 Cuma 22:25

Başhekim yapmamış ameliyathane aktif olmuş ameliyatı kadın doğum yapmış cümleyi doğru yorumla

Dombili

01 Mart 2024 Cuma 18:22

Ameliyatı başhekim mi yapmış....

Fener ağlama

01 Mart 2024 Cuma 17:46

Emeği geçenlere teşekkürler başhekimimiz Cihangir hocam sayesinde Karaağaç bölgenin parlayan yıldızı olacak inşalah . Darısı diğer ameliyatların başına . Bölge halkı Sağlık için merkeze taşınmak zorunda kalmayacak inşallah .başarıların devamını dilerim

Kamil Ballı

01 Mart 2024 Cuma 17:18

Emeği geçen başta Başhekimimiz olmak üzere bütün sağlık personeline teşekkürler. Kalkınmaya hep beraber devam ediyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR