20 Nisan 2024 Cumartesi

Yıldırım’dan 18 Mart mesajı

Yıldırım’dan 18 Mart mesajı

Isparta

İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Türk milletinin gurur kaynağı, muzaffer tarihinin mümtaz sayfalarından biri olan ve 108. yıldönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır.” dedi.

İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Biran bile tereddütte kapılmadan, canlarını seve seve feda ederek 'Çanakkale geçilmez' dedirten, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz; milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu eşsiz zaferle ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilinci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde nihai zafere ulaşılan Kurtuluş Savaşı’na da meşale olmuştur.

Çanakkale'de istiklâli ve istikbali için yekvücut olarak düşmana geçit vermeyen o yeniden diriliş ruhunu ebediyen yaşatacak, temsil ettiği manadan asla vazgeçmeyecek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR