Yılbaşında alınacak tedbirlere dair uyarılarda bulunarak başlayan Vali Seymenoğlu, “İçişleri Bakanlığımızın son genelgesinde de üzerinde durduğu üzere yılbaşında alınması gereken tedbirleri titizlikle ilçelerinizde almanız gerekiyor. Kolluk kuvvetleriyle bu tedbirleri mutlaka planlamanız lazım. Herhangi bir gevşeme söz konusu olursa düşen vaka sayıları hızlı bir şekilde yeniden yukarılara çıkacaktır. Bu yüzden koronavirüsle mücadeleden kesinlikle taviz verilmeyecek. Kesinlikle yılbaşı partisi, eğlencesi gibi şeylere müsaade edilmeyecek. Oteller de konaklayan misafirlerine pandemi kurallarına uygun olarak yemek servisi yapabilecek saat 22:00’den sonra kesinlikle canlı veya kayıttan müzik yayını yapmayacak. Kiralık villa benzeri yerler de dahil olmak üzere hiçbir mekanda yılbaşı partisi veya kutlama organizasyonu yapılmamasına müsaade edilmeyecek. Bu konuda tüm denetimler kanunlarımıza uygun olarak sıkı bir şekilde yapılacaktır.” dedi.
YILBAŞINDA DENETİMLER SIKLAŞTIRILACAK

YILBAŞINDA DENETİMLER SIKLAŞTIRILACAK
29 Aralık 2020 Salı 17:51
Isparta
Hukuk.32
31 Aralık 2020 Perşembe 00:34Yılbaşı kutlamam bunada karşıyım ama hukuki anayasal haklar herkesin tabi hakkıdır bunuda her vatandaş bilmelidir çünkü T.C bir Hukuk devletidir: KANUNLARDA YAZILI AÇIK SUÇLAR KAPSAMINDA HAKiM SAVCI KARARI olmadan Komser Emniyet müdürü talimatıyla hiç kimse ama hiç kimse şahsi özel konuta giremez.! mesela çok gürültü yaptınız şikayet oldu polis gelir kapıdan kabahetler kanuna göre 392 tl. ceza yazabilir içeriye adımını dahi atamaz. ANAYASAYA 21 E ve ilgili kanunu 6. maddesine aykıdır bu çünkü.
comolokko
30 Aralık 2020 Çarşamba 09:47bu iş corona mücadelesinden çok yılbaşı mücadelesine dönüşmeye başladı.
Halk
30 Aralık 2020 Çarşamba 00:41ıspartanın görüp geçirdiği en kabiliyetsiz vali sensin
Esnaf 32
29 Aralık 2020 Salı 23:48Sayın Valim Teşekkür ederim lspartamıza sahip çıkıyorsunuz Sayın Valim sabahları çok aşırı buzlanma var şehir içinde ve mahallerde sayın valim Teşekkür ederim
Eyvah eyvahh
29 Aralık 2020 Salı 23:34Yani diyorlarki devlete para lazım ceza keseceğiz haberiniz olsun
Spartan
29 Aralık 2020 Salı 23:09adamın kendi villası var 30 kişiyi davet etmiş saat 21 den önce eve girmişler parti yapıyorlar şahsi mülkünde. bu eğlence de engellenbilecekse tamam diyeceğim. olamayacağına göre dostla iş başında görsün.
.
29 Aralık 2020 Salı 22:48Yıl 2020 olmuş hala daha Noel i yılbaşı sanan insanlar var. Noel tüm dünyada 25 aralıktır.
Feyruz
29 Aralık 2020 Salı 21:13İran gibi oluyoruz hadi hayırlısı..
Ispartali vatandaş
29 Aralık 2020 Salı 19:50Teşekkürler valim yilbasi kutlamasına izin vermediğiniz için yılbaşı Müslüman bayrami değil kafirlerin kutladığı bayramdır dinimizce noel bayramı haramdır
Hhhhh
29 Aralık 2020 Salı 19:00Saat kaçta yatalım?? Onu da yazın