29 Mart 2024 Cuma

YEŞİM SALKIM ISPARTAYA GELİYOR

YEŞİM SALKIM ISPARTAYA GELİYOR

Isparta

Tiyatro sezonunun başlamasıyla birlikte Isparta, ünlü oyuncuları konuk etmeye başladı.

Tiyatro sezonunun başlamasıyla birlikte Isparta ünlü oyuncuları konuk etmeye başladı. 26 Kasım’da sinema oyuncusu Altan Erkekli’yi ağırlayan kent bu kez 7 ünlü oyuncunun sahne aldığı oyuna ev sahipliği yapacak.

10 Aralık Cumartesi akşamı Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda sahnelenecek olan ‘HANGİSİ KARISI?’ isimli oyunda TV ve sinemadan tanıdığımız oyuncular yer alacak.

Tiyatro eleştirmenleri ve izleyiciler tarafından en komik oyun seçilen ve 8 puan alan oyuna Isparta halkı da oldukça ilgi gösteriyor. 600 kişilik salonun oyuna daha 1 hafta süre olmasına rağmen dolmak üzere olduğunu kaydeden organizasyon sorumlusu Nurettin Arkan oyunla ilgili şu bilgileri aktardı:

“Isparta halkı tiyatroya yıllardır hasretti. Isparta Belediyesi tarafından Kültür Merkezi faaliyete geçirildikten sonra bu organizasyonlara ilgi de arttı.

Biz oyunları seçerken kaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Bugüne kadar getirdiğimiz her oyunumuz kapalı gişe oynadı ve herkes salondan memnun ayrıldı. Bu ay tek oyunumuzu sahneleyecek ve 2022 yılını noktalayacağız. Ama yeni yılın ikinci haftasında bomba gibi bir oyunla yeniden halkımızın huzurunda olacağız. Bu oyunumuzda sahne ve sinema sanatçısı Yeşil Salkım sahne alacak. 10 Aralık akşamı ise 7 oyuncunun sahnede olacağı en komik oyunlar arasında başı çeken oyunumuz Hangisi Karısı oyunu sahnelenecek. İlgi diğer oyunlarda olduğu gibi bunda da oldukça fazla. Tiyatrosever halkımız, oyun biletlerimizi online olarak yada elden temin edebilirler.

Tüm halkımızı bu eşsiz oyunumuza bekliyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bi bu eksikti

07 Aralık 2022 Çarşamba 00:40

ohooo melek mussoyu yerden yere vurdular seda sayanın biride bu 7 kocalı hürmüz....

Dağlı

06 Aralık 2022 Salı 07:41

Melek Mosso için yazdığınızı unutmadık Bomba32

Esnaf

06 Aralık 2022 Salı 02:40

Resimdeki yeşim salkım mı?68 doğumlu diye biliyorum da?

Mustafa

05 Aralık 2022 Pazartesi 23:12

Biraz dekolte mi giyiniyor bu kadın? Sakın son dakika program iptal edilmesin..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR