26 Nisan 2024 Cuma

Yepyeni bir kozmetik markası doğuyor

Yepyeni bir kozmetik markası doğuyor

Isparta

KNC Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kınacı, inovatif proje yazarı Devran Çavuşoğlu ile ortak bir projeye imza attı. Detaylarını ve yeni markalarını önümüzdeki günlerde paylaşacak olan ortaklar Isparta’dan dünya pazarına açılan yepyeni bir ürün serisi yapacaklarını açıkladılar.

Gülhane markası ile %100 Doğal yağlar ve organik kozmetik ürünler üreten Hasan Ali Kınacı, 2023 yılına çok iyi hazırlandıklarını ve sektörde bir çok şeyin değişeceğini belirtti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTA AŞIĞI

01 Aralık 2022 Perşembe 19:08

Bakın Sağlık Bakanlığı Doğal kozmetik için ne diyor'' Doğal kozmetik :Ürün bileşeninin min %95 inin doğal içerikli olduğu ürünlerdir ve bu içeriğin doğru olduğu ispatlanmış ve sertifikalı olması gerekmektedir.. diyor. Nerde Ispartada böyle bir ürün varda bizmi görmedik. Yurt dışından bu işlerden anlayan misafirim geldi, Heryerde tabelara DOĞAL yazılı işletmelere girdik, yukarıda sözü geçen markada'da 1 tana doğal sertifikalı ürün bulamadık, Buradan Sağlık İl müd.ne suç duyurusunda bulunuyorum.

Geresinli

01 Aralık 2022 Perşembe 09:04

Bi kere Gülhane markası ****et güzel. Beğenmeyen beğenmesin. Kafası çalışmıyor da ondan. Parfüm en fazla batı da tüketiliyor. Onlar da doğu kültürünü ilginç buluyor. Gül de zaten bizim kültürümüz. Beğenmeyen defolup batıya gidebilir. Orada layığını bulabilir

Kilişli

30 Kasım 2022 Çarşamba 23:46

30 liradan gul avansi dağıtıyormus sebat bizim köye de gelmiş bende başkasına veriyordum bu arkadaşa vereyim bundan kelli.

Xeme

30 Kasım 2022 Çarşamba 19:44

Gülhane markası isim olarak çok zayıf. Çok oryantalist.

Geyran spor

30 Kasım 2022 Çarşamba 19:40

Cavusoglu Bakanın akrabasının isparta da ne işi varmış, hasan bey bi Ferrari çeker artik

Maşallah

30 Kasım 2022 Çarşamba 16:49

Arkadaşı bilmem tanımam ama Tebrik ederim Artık Türk markalarını dünyaya tanıtma vakti. Allah yolunu açık etsin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR