Haber/Ali ÇEVİKBAŞ - Isparta'nın Senirkent İlçesinde ağılda çıkan yangın sonucu 22 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.
Yangın dün ilçeye bağlı Gençali Köyü'nde meydana geldi. Sazlık alanda başlayan yangın aynı mevkiinde bulunan Halil Cirit'e ait ağıla sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, soğutma çalışmaları bir süre devam etti. Yangında ise 22 küçükbaş hayvanın telef olduğu bildirildi.
Besici Halil Cirit ise, yangının ilk olarak sazlık alandığı başladığını ve daha sonra içerisinde 110 küçükbaş hayvanının bulunduğu ağıla sırçardığı söyledi. Ağılda başlayan yangın sonrası itfaiye ekiplerine haber verildiği söyleyen Cirit, yangın ile birlikte küçükbaş hayvanları ağıldan çıkarmaya çalıştıklarını ancak 22 hayvanan yanarak telef olduğunu belirtti.
amsterdam
24 Haziran 2025 Salı 14:08hangi sığır yaktı sazlıkları kimbilir ... önceden pullukla etrafı emniyet için sürülse olurdu ama ..geçmiş olsun
amsterdam
24 Haziran 2025 Salı 13:42hangi sığır yaktı sazlıkları kimbilir ... önceden pullukla emniyet için sürülse olurdu ama ..geçmiş olsun