01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yiğit

01 Mart 2024 Cuma 21:01

Ekibi de kadrosunda kendi gibi efendi dürüst insanlar, en beğendiğim aday, yolun açık olsun, şimdiden.

Sadece bir görüş

01 Mart 2024 Cuma 18:50

İyi niyetle calısıyor sıkıntı yok ama partisi yanar döner başka partiden olsa daha iyi olurdu naçizane bir fikrim

Baba dostu

01 Mart 2024 Cuma 14:09

Yalvaça yakışan bir başkan yıllardır Tütünçü ne yapmış bir organizenin işini çözemeyen vasıfsız kendi egolarını tatmin eden biri değişim zamanı Yalvac kazanacak

doğrucu davut

01 Mart 2024 Cuma 13:27

helal olsun çok güzel çalışıyor herkesle görüşüp fikirlerini gönüllerini alıyor. parti ayrımı yapmadan herkesle görüşüyor.. yolu açık olsun. Yalvaçta ortalıkta en çok görünen belediye başkan adayı KODAL

dumrul

01 Mart 2024 Cuma 13:25

koltuk uğruna ülkücüleri böldü diyen yalvaçlı mhp nerede söylermisin. dün hesap sormazsam dediklerinin hangisinin hesabını sordu. hani her yere NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazdıracaktı. her yerde TÜRK kaldırıldı. önce kendinize bakın. ülkücü her zaman ülkücüdür unutma.

yalvaçlı

01 Mart 2024 Cuma 11:50

ALLAH yardımcısı olsun Yalvaç için hayırlısı olsun. vatandaş rumuzu ile yazanda lütfen laf olsun diye yorum yazma. burada belediye başkanlığı konuşuluyor. vekili yok ne yapacak diyorsun vekil olsa ne gelecek birde onu yazsan.cumhurbaşkanının söylediğinimi diyeceksin bizden değilsen diye. eğer birazcık çalışılsın Yalvaçta küçük dokunuşlarla ne güzel işler yapılır.

Yalvaçlı

01 Mart 2024 Cuma 11:38

İyi parti koltuk için ülkücüleri bölmenin bedduasını aldı. Onun için iflah etmiyor.

vatandaş

01 Mart 2024 Cuma 10:42

Başkan adayı kimdir nedir kim oldugunu bilmiyorum yorumda yapmıyorum ama iyi parti bitmiştir meral ablamız partide adayları açık arttırma ile belirliyor ve partiyi para ugruna sattıgı söyleniyor.

Vatandaş

01 Mart 2024 Cuma 10:05

İyi partiye Türkiyede güven kalmamış yıkıntı bi yalvaç için ne yapabilcek ıspartada vekili yok nasıl bi hizmet getire bilcekler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR