02 Mayıs 2025 Cuma

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MustafaAKBAŞ

25 Haziran 2023 Pazar 12:22

KİŞİLER ANCAK MAKAMLARA SAYGİ VE SEVGİ GOSTERMELİ.EGER MAKAMA DEGİL KOLTUGA OLRSA ORADA NE KADAR COGUNLUK OLSADA KALABALİK OLSADA BİR VE BİRLER AYRİNTİ ARANMALİ VE ADİM GİBİ EMİNİM KESİN VARDİRRRRRRRRRR.

yalvaçlı

24 Haziran 2023 Cumartesi 17:39

helal olsun diyorum. yalvacın iyiliği için nokta kadar çalışmayanlar nedense başka konuda süperler. .gerçi bu yalvaçlı daha beterini hak ediyor. yıllardır hizmet almayan yalvaç rekor oyla destek verdikçe daha iyi günleriniz. her şeye müstahaksınız.

dutturu dunya

24 Haziran 2023 Cumartesi 16:02

son zamanlardaki yeni moda akp ilçe başkanlarının açıklamalar yapması idarede söz sahibi olmaya çalışma çabaları var gelendost ilçe başkanıda okul inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu kendisiyle ne alakası var ise o derece palazlandılar yani

Baba

24 Haziran 2023 Cumartesi 13:46

Gördüğüm tanıdığım en BABA bürokrat

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR