26 Nisan 2024 Cuma

Yalvaç Emniyet Müdürü Özher Trafik Kazası Geçirdi

Yalvaç Emniyet Müdürü Özher Trafik Kazası Geçirdi

Isparta

Alınan ilk bilgilere göre Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher bir toplantıya katılmak üzere şoförü Abdurrahman Biracı ile birlikte Isparta il merkezine gitmek üzere saat 08.15 sıralarında yola çıktı.

Bugün sabah saatlerinde bölgemizde başlayan kar yağışı nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu Emniyet Müdürü Özher’in içinde bulunduğu araç, Gelendost – Mahmatlar arasında Korkusuz Petrol yakınlarında yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıktı ve takla atarak yoldan çıktı.

Kazanın hemen ardından Gelendost Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolleri yapılan Emniyet Müdürü Özher ve şoför Abdurrahman Biracı’nın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mmt

19 Ocak 2022 Çarşamba 13:58

zencir diyosun cart diyosun curt diyosun arabada kışlık lastiğin olup olmadan bilip bilmeden yorum yapma dangalakmısın nesin gerçekten bende büyük bir saygı durdum ilçe emniyet müdürüne makam aracı olarak linea verilmesine isteyemezmiydi isterdi ve bulurdu daha kralını ama gerçekten helal olsun rabbim şifalar versin gelmiş geçmiş olsun.

Misafir

18 Ocak 2022 Salı 15:56

Geçmiş olsun. Ayrıca büyük bir saygı duydum ilçe emniyet müdürüne. Makam aracı Linea. Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa. Normalde passattan aşağı makam aracı göremiyoruz.

Yurttaş

18 Ocak 2022 Salı 15:51

Niye karayolları,özel idare yollara tuz dökmedi?Kar yagacagı belli degilmiydi?Toplantı cok mu önemliydi,kar yolları kapattı,ipyal edilemezmiydi?zcanlar dan daha mı önemli?Gecmiş olsun kazazedelere....

yalvac Tırafik polisi

18 Ocak 2022 Salı 14:56

Zencirini niye takmıyon müdür emniyet müdürüyüm diye bana bisediyemezlerdiye öle konu mu var yoksa garıban birini dekkedirseniz yazın cezayı dersin bide kendine yaz bakalım ceza da ğörelim bakalım müdürlünü

Mehmet

18 Ocak 2022 Salı 14:34

Geçmiş olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR