04 Ağustos 2019 Pazar 15:20
Isparta
Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak Köyü’nde geleneksel hale gelen SUGÖZÜ festivali yapıldı. Festivale Kaymakam Aytekin Yılmaz, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütünce ve çok sayıda davetli katıldı.
Bağkonak Köyü Muhtarı İsmail Başoda, Sugözü geleneğini layık olduğu gibi sürdürmek, yeni nesillere aktarmak için her sene festivali düzenliyor olduklarını söyledi. Protokol üyeleri ise festivalde standları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
Debbağlar mah.sakini
04 Ağustos 2019 Pazar 21:20Yalvaç’a bulunan parklar pislik içinde kabuktan ;şişe kırıklarından geçilmiyor.Dere yatağı çöp dolu içler acısı
Öz yalvaçlı
04 Ağustos 2019 Pazar 20:48Yalvaç İlçe tarım müdürü E.G de en kısa zamanda değiştirilmeli
HAKKI HAKKISÖYLER
04 Ağustos 2019 Pazar 18:32Yalvaçta Eğitim İlçe Milli Eğitim Müdürü M.K. ziraat MühendisiŞube Müdürü Ö.A. 8 yıllık teknoloji tasarım öğretmeni.Şube Müdürü T.A Ortaokul Müdüryardımcısı
HAKKI HAKKISÖYLER
04 Ağustos 2019 Pazar 18:28İlçe Milli Eğitim MÜDÜRÜ Mehmet Kocagöncü Okul müdürlerine bana hoşgeldin demediniz,saygılı davranmadınız diyerek soruşturma açıyor,yıllık izinleri iptal ediyor,Melek Türksarı,Kübra sakallı gibi öğretmenleri gereksiz olarak okullara görevlendirmektedir.
HAKKI HAKKISÖYLER
04 Ağustos 2019 Pazar 18:25Festivaller güzel ama okulların açılmasına 1 ay kaldı ISPARTA nın en bÜyÜk ilçesi YALVAÇ ama İlçe milli Eğitim Müdürü Mehmet Kocagöncü Bahçe Bitkileri Mezunu bir ZİRAAT MÜHENDİSİ.(İnsan yetiştiriyoruz biz kabak değil).İlçe Milli Eğitim Müdürünün Eşi sigortacı Bilge Kocagöncü YEŞİL YALVAÇ Turizm e bağlı tüm okul servis araçlarını sigortalattı.Artık okul ihalelerini kim alır.İlçe Milli Eğitim Müdürü Masır düğün salonunda masa sandelye süslemektedir sünnet düğünlerine.2 adet çiçekçi dükkanı var.