18 Mayıs 2024 Cumartesi

İlkokul çocuklarına çevre bilinci aşılama projesi

İlkokul çocuklarına çevre bilinci aşılama projesi

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri “Yeşil Yarınlar” sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre bilincini aşılamak için ilkokul çocukları ile buluştu.

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ilkokul öğrencilerine çevre bilinci kazandırmayı amaçladıkları “Yeşil Yarınlar” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Çevre bilinci olan bireyleri yetiştirmenin öneminin farkına varan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Şeyda Nur Akbaş, Mehmet Durkal, Seda Özari, Merve Acar, Şerife Şeyma Uçtu, Nazlı Furat ve Arda Orhun Canavar ilkokul çocukları ile bir araya geldi. Proje kapsamında 3 Mayıs Cuma günü Atatürk İlkokulunda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Sınıflarda çevre bilinci ile ilgili sunum yapılması sonrasında çim adam yapımı, bez çanta boyama, geri dönüşüm malzemelerinden kuş evi yapımı ve fidan dikimi gibi etkinliklerle proje tamamlandı.

Projede yer alan öğrenciler, “Hayata geçirdiğimiz bu proje ile çocukların geleceği olan doğaya karşı daha sağduyulu bir şekilde yaklaşmalarını amaçladık. Yaşanabilir, temiz ve yeşil yarınlar için çevre bilincinin önemine dikkat çekmek istedik.” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Necati

05 Mayıs 2024 Pazar 16:53

Devir değişti... Artık çocuklara değil yetişkinlere aşılamak gerekiyor... Maalesef öyle.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR