27 Nisan 2024 Cumartesi

Yakaören Köyü’nde kiraz hasadı başladı

Yakaören Köyü’nde kiraz hasadı başladı

Isparta

Isparta genelinde kiraz hasadında artık yavaş yavaş sona yaklaşılırken yaylalarda ise hasat bereketi yeni başlıyor. Kiraz hasadının başladığı yerlerden biri de Yakaören köyü.

Isparta Valisi Aydın Baruş, merkeze bağlı Yakaören Köyü’nde yayla şartlarında başlayan kiraz hasadına katıldı. Merkezde kiraz hasatı biterken Yakaören Köyü yaylasında 1400 rakımda kiraz üretimi gerçekleştiriliyor.  Isparta Valisi Aydın Baruş, Yakaören Köyü Muhtarı Ömer Kırtay ile birlikte yaylada devam eden kiraz hasadına katıldı. Vali Baruş kiraz bahçesinde dalından kiraz topladı, ardından ise toplanan kirazları seçme işlemi yapan vatandaşlarla sohbet ederek kolaylıklar diledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vali şov yapmiyor görevini yapiyor

03 Temmuz 2022 Pazar 13:36

Kirazdan küpe yeKUŞBEYİNSİZ

Ispartalı'ya cevaben

03 Temmuz 2022 Pazar 12:41

Canım kardeşim işin siyaseti şurada. Geçen seneden bu yana gübre ilaç mazot fiyatı kaç katına çıktı haberin var mı? Peki tüccarlar köylüden geçen seneye göre ne kadar fazladan alıyor. Euro kuru bile 2-3 katına çıkmışken geçen seneki kiraz fiyatları neredeyse aynı. Tüccarın yurtdışına kaç liraya sattığının kimin haberi var? Gariban köylünün üzerinden bir avuç tüccar malına mal katıyor. Devlet ise kulağının üzerine yatıyor. Bu işleri düzene koymak çok zor olmamalı değil mi?

Isparta

02 Temmuz 2022 Cumartesi 19:14

Millet vekillerinden sonra şimdi vali beye mi sıra geldi vali bey vatandaş olarak köye ziyarete gitmiş ne var bunda senin kiraz bahçen olsa vali beyi kovacakmısın bahçeden gülü siyasete karıştırdınız şimdi de sıra kirazamı geldi nasıl bir zihniyet anlamış değilim

YABANCI

02 Temmuz 2022 Cumartesi 18:14

keşke parasıyla yeseydin san vali bey.ISPARTANIN İŞİ BELLİ OLMUYOR.HERHANĞİ BİR ZAMANDA ISPARTADA MEYDANA ĞELEN VAKADAN DOLAYI DERLERKİ: BİZ KİRAZ VERDİK HARAM OLSUN.BİZİM BIU İŞİMİZ ĞÖRMEDİ VEYA YAPMADI DİYE ACAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİP BİR YERDİR.

Kirazdan Küpe

02 Temmuz 2022 Cumartesi 15:06

Vali Bey şovunuzda başarılar. Biraz halkı düşünmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin çünkü halk bunu zaten istemiyor. Saygılarımla.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR