HABER/ Nurettin ARKAN- Dikkatsizlik, hız kurallarına uymamak yine kazayı beraberinde getirdi. Kaza, Çünür mahallesinde sık sık kazaların yaşandığı 274 cadde ile 275 caddenin kesiştiği SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine giden yolda meydana geldi.
Saat 08.00’de meydana gelen kazada sürücüleri öğrenilemeyen 32 ADT 654 plakalı otomobil 275 cadde üzerinde şehir merkezinden hastane istikametine seyir halinde iken 274 caddeden gelerek 275 caddeye dönmeye çalışan kadın sürücü 07 MHB 96 plakalı aracıyla beklemeden yola çıkınca araca yandan çarpmak suretiyle kazaya neden oldu.
Çarpışmanın etkisiyle her 2 otomobilde maddi hasar meydana gelirken 07 MHB 96 plakalı otomobil içerisinde 1’i bebek 2 çocuk kazada şans eseri yaralanmadan kurtuldu.
Trafik ekiplerinin gerekli ölçümleri yapmasının ardından kaza yapan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
cunurlu
30 Aralık 2024 Pazartesi 22:15275. caddede sabah 07.30-09.00 saatleri arası hastane mesaisine/ ziyaretine yetişmeye, akşam 16.30-18.00 arası iş çıkış sonrası ralli yapanlar oluyor. o yolda 100 km gidiyorlar iki tane eds konulsa karşılıklı iddia ediyorum bir günde en az 250 bin lik ceza keser.
Sürücü sürücü hatası
30 Aralık 2024 Pazartesi 17:54Her taraf kapalıymış elbette kaza olur neden mi çünkü sürücü yok at arabasını çeken atların gözlerimin dışa bakan kısmını kapatırlar atlat sağdan soldan gelecekleri görmezler bizim gibi sürücülerin sağı ve solu açıktır ama biz ileri bakarız yapacak bir şey yok
Vatandaş
30 Aralık 2024 Pazartesi 14:45Kavşakta bir sıkıntı yok İnsanlar çok hızlı gidiyor, maşallah şoförler o caddede ve iyaş marketinin bulunduğu otagara çıkan caddede çok hızlı gidiyorlar. Hız olarak ben 40-50 arası gidiyorum araçlar araçlar yanımdan hızlıca geçiyor tahminim bazıları 70-80 hızla gidiyor. Böyle olunca kazalar kaçınılmaz. Lütfen hız kurallarına uyalım.
geçmiş olsun
30 Aralık 2024 Pazartesi 12:21bayan şoförlere ehliyet verirken 2 defa düşünmek lazım. Erkeklerde ihlal yapıyor ama bayanlar çok dikkatsizler.
Insanlar vukuatlı Kavşaklar değil
30 Aralık 2024 Pazartesi 11:56Kavşak normal,insanlar şoförler vukuatlı,psikopat gibi süratli ve önüne etrafına bakmadan gidiyorlar arabalarla.
İslamkoylü
30 Aralık 2024 Pazartesi 10:25Manşete başlık güzel çekilmiş
Mülayim Ters
30 Aralık 2024 Pazartesi 10:08süper devamı gelsin