27 Temmuz 2024 Cumartesi

Vera gelini olmaya hazır mısın?

Vera gelini olmaya hazır mısın?

Isparta

Birbirinden şık ve özel tasarım gelinlik, nişan elbiseleri, bindallı ve abiye çeşitlerinin yer aldığı Vera Gelinlik mağazası hizmet vermeye devam ediyor.

Genç kızların hayallerini süsleyen gelinlik, nişanlık, bindallı ve abiyeleri ile sektörde hizmet verdiklerini ifade eden Vera Gelinlik, işletmecisi Rukiye Sönmez,”Sunduğumuz kalite ve profesyonel yaklaşımda her zaman tutarlı kaldık ve her müşteriye eşit, özel ilgi gösterdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Vera Gelinlik’te farklı kesitler sunuluyor,  çünkü gelin adayları her zaman görkemli bir gelinlik giymeyi hayal ederler”dedi. 

Sözmez, Vera Gelinlik hakkında yaptığı açıklamayı şu sözlerle sürdürdü:”
Vera Gelinlik; 2019 yılında Isparta’da, en mutlu gününde özel olarak dikilen gelinliği ile ışık saçmak isteyenler için kuruldu. Her gelinimiz bizler için özel. Gelinlerimiz ile empati yapıyor, en ufak ayrıntılara kadar düşünerek, en özel işi ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. 

Sadece Isparta değil, çeşitli ülkelerden de “Vera Gelini” olmak için gelen gelinlerimize iki prova sonunda hayal ettiği gelinliği teslim ediyoruz. 

Vera Gelinlik Atölyesi sayesinde, gelinlerimizin hayal ettiği tüm özel tasarımları yapabiliyor ve tam istenilen sürede gelinliği teslim edebiliyoruz. Özel stilistimiz provalarda ve tüm aşamalarda sizinle beraber en ince ayrıntısına kadar düşünmektedir. Peki sen “Vera Gelini” olmaya hazır mısın?”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

11 Haziran 2024 Salı 15:05

Gelinliği kim buldu acaba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR