Haber/Gamze HAN - Isparta Valisi Abdullah Erin, Koruyucu Aileler ve Çocuklarla İftar Programında Buluştu.
Isparta Valisi Abdullah Erin, koruyucu aileler ve çocuklarla iftar programında bir araya geldi. Sevgi ve dayanışma dolu buluşmada, koruyucu ailelerin çocuklara sunduğu destek ve şefkatin önemine vurgu yapıldı.
Vali Abdullah Erin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Gönüllerini ve yuvalarını çocuklarımıza açarak sevginin en güzel örneğini sunan kıymetli koruyucu ailelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin fedakârlığı, merhameti ve sevgisi çocuklarımızın geleceğine ışık oluyor. İyi ki varsınız, sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinizden Allah (cc) razı olsun” ifadelerini kullandı.
S.g
29 Mart 2025 Cumartesi 10:33İnşallah iyi bakıyorlardır her ay çocukların ihtiyaçları için para veriliyor su istimal edenlerde oluyor verilen paradan kendi ihtiyaçlarını harcayanlar da oluyor duyuyoruz kendi çocuğunu bakar gibi bakmayanlar da oluyor iyi takip edilmesi gerekir birde nasıl baktıklarına dair komşulara sorulup bilgi alınması uygun olur
euro4
29 Mart 2025 Cumartesi 01:14çocukların yüzlerini paylaşmanız dogru degil. farkında olmayabilirler durumlarının
Esnaf
28 Mart 2025 Cuma 23:54Bu aileleri çok derinden kutluyorum Allah hayırlarını kabul etsin;devletimizde çok iyi düşünmüş çok güzel bir proje hizmet ne dersek adına
Medine
28 Mart 2025 Cuma 22:08Allah hepinizden razı olsun