03 Mayıs 2025 Cumartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muharramcık

29 Mart 2023 Çarşamba 15:03

fetoya bu milletin başına kim bela etti geriye doğru bi bak be feto sizi ikecek deyen kamer gençin üzerine yürüyenler kim di 2015 te pkk ile yatıp kalkanlara arıyorsan hatırlatayım abdullah öcalanın düşünceleri bizim düşüncelerimizdir deyen bakan bülent arınç pkk artık terör örgütü değildir deyen milletvekilini bilmiyorsan google amcana sor 0 yalan demez memleket düşmanı arıyorsan yanlış tarafa bakıyorsun şivan perveri sarayda ağırlayan gılıçtaroğlunada kınıyorum buradan

Muharrem

29 Mart 2023 Çarşamba 13:28

A.m.s.t.e.r.d.a.m.c.ı.k siz şu anda terörün kucağında zıplıyorsunuz. Fetö, PKK ve diğer türevleriyle yatıp kalkıyorsunuz. Hali hazırda yaptığınız bu. Asıl Cumhuriyeti yıkma planları yapanlar sizlersiniz yada yandaşlarınız. Onların desteklerini alabilmek için altlarına yatıyorsunuz. Bu memleketin başına gelebilecek her türlü felakette vebaliniz var bunu unutmayın. Bu kadar memleket düşmanının bir araya gelmesi boşuna değil. Türkiye'yi şimdi yıktılar yıktılar, sonra rüyalarında bile göremezler.

amsterdam

29 Mart 2023 Çarşamba 11:48

Osman öcalan ı TRT ye çıkaranlar şimdi bunları unuttu burada nutuk veriyor

:)

29 Mart 2023 Çarşamba 10:54

yallah ya allah demek cahil misiniz siz

Duayen

29 Mart 2023 Çarşamba 10:39

Abdullah Bey bu durum maalesef bu durum hükümet karşıtlarının hiçbir hükümet temsilcisine tahammüllerinin kalmamasından dolayı. ABD ve Avrupadaki ağababaları ile PKK ve yandaşlarının verdiği gazdan dolayı iyice sapıttılar. Yakında hepsi derslerini alacaklar.

amsterdam

29 Mart 2023 Çarşamba 09:50

orada kalsın bence

bahadir

29 Mart 2023 Çarşamba 08:44

Sayin valimiz gorevinizde basarilar insaallah

VELİ DEMİZ

29 Mart 2023 Çarşamba 02:23

SAYIN VEKİLİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ISPARTA HALKI SENİ İCTENLİKLE SEVDİ KAZASIZ VARIPGELMEYİ ALLAH'TAN DİLERİZ. ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Abdullah AYDIN

29 Mart 2023 Çarşamba 00:18

Devlet de, devletin önemli mevkilerindeki insanların da imajı çok kötü. Bakar mısınız, valiye yallah diyorlar. Neden böyle oldu?

Yallah

28 Mart 2023 Salı 23:19

Yallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR