16 Mayıs 2024 Perşembe

Esnaf yeni otogara yerleşti

Esnaf yeni otogara yerleşti

Isparta

HABER/Gizem SARIKAYA- Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, bugünden itibaren hizmet vermeye başladı. 
İstanbul yolu üzeri Çünür Mahallesi’nde yapılan terminaline, otobüs firmalarının hepsi taşındı. Bugünden itibaren yolcu iniş-binişleri yeni terminal üzerinden gerçekleştiriliyor. Terminal içinde bulunan gıda, restoran ve hediyelik eşya dükkanları son hazırlıklarını tamamlıyor. 
Yeni terminalde hediyelik eşya ve gül ürünleri satışı yapmaya başlayan 36 yaşındaki Durmuş Aladağ, ‘burada satışlarımızın daha da iyi olacağını düşünüyoruz’ diyerek açıklamalarda bulundu. Aladağ; “15 yıldır bu işi yapıyorum. Önceki yerim eski otogardaydı. Buranın yapılmasıyla birlikte, biz de geçiş yaptık. Dükkanımızın genişliği, önceki yerimizle aynı. Herkese aynı metrekarede dükkan verdiler. Terminalimizi kimsenin hakkını yemeden tamamladılar. Allah razı olsun, hepimize hayırlı olsun” dedi. 
Terminalin açılış töreni ise 1 Mayıs(yarın) saat 15.00’de Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde gerçekleştirilecek. Başkan Başdeğirmen, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çünürlü

30 Nisan 2024 Salı 18:24

Isparta'mıza,,,Hayırlı olsun !Uzun zamandan beri bunu bekliyorduk...

muallimnaci

30 Nisan 2024 Salı 18:23

Hayırlı olsun Ispartama yakışır.Eski otogar artık miadını tamamlamıştı.Orada ne hatıralar saklı kim bilir?Emeği geçen herkese teşekkürler....

ıspartalı

30 Nisan 2024 Salı 16:35

Hayırlı olsun Ispartamıza,,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR