02 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Baruş'u ziyaret etti

Vali Baruş'u ziyaret etti

Isparta

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Vali-Emniyet Genel Müdürü Aktaş, ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra Valilik Makamına geçen Aktaş ve beraberindeki heyet, Vali Baruş ile  ilimizdeki  güvenlik ve asayiş hizmetleriyle ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yedişehitler mahallesi

06 Ağustos 2022 Cumartesi 18:45

Sayın valim ve müdürüm Isparta yedişehitler mahallesindeki gazinonun şehirdışına evlerden ve ailelerden uzak bir yere gönderin yada bu gibi yerleri kapandırırsanız çok şık olacak. Hergün olay bağırmalar naralar eksik olmuyor.

Veysel

06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:36

Sayın genel müdürüm Ispartada yeni plakasız martı şarjlı motorlar türedi kask yok sürmesini bilen bilmiyen 2 defa tehlike atlattım önüme aniden döndüler vursam ben suçluyum birileri para kazansın cebi dolsun diye benim gibi yolunda giden insanlar katil olur evde çorçocuk perişan olur bunun vebali kimin olur size soruyorum?

Görevini yapan baş tacı

06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:26

Sayın aktaş sayın valim hırsızlık msasındakiler benim korkuluk demirlerini hala bulamadılar. Bu kadar zormu kamera görüntüsü verdiğim halde hala ses soluk yok

Trafik denetimi

06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:04

Genel müdürümüz hoşgelmiş iyi ki gelmiş Isoartanın hali shvsli malum trafik konusu vahim Ayazmana ve sav yolu trafiği feci sürücüler de ne kural ne yasa hak getire bu kadarına da pes diyoruz ekioler gülevler başındatrafik denetimi yapardı zaman zaman tekrar denetimi sıklaştırırlarsa çok iyi olur sabaha kadar araçlar vızır vızır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR