Yalvaç’a bağlı Sücüllü Köyü’nde vakaların artması üzerine 14 günlük karantina uygluanmıştı. 14 günün ardından vakalarda artışın devam etmesi üzerine karantina 10 gün daha uzatıldı.
Sücüllü Köyünde görülen çok sayıda vaka nedeniyle 14 gün karantina uygulanmıştı. Aktif pozitif vaka sayısının yüksek olduğu belirtilen Sücüllü’de temaslı sayısının da yüksek olması nedeniyle bireysel karantina ve filyasyon uygulamalarının gerçekleştirildiği belirtilerek, tüm vatandaşların çok dikkatli olması uyarısı yapıldı.
Vakaların artması üzerine 10 gün daha karantina uzatıldı.
Vatandas
06 Kasım 2020 Cuma 18:58Butun koylerde vaka artısı had safhada yetkılıler uyarıyor dınleyen yok ben gordugumu yazdım merkez Yalvacda vaka artısı cogaldı Allah hakkımızda hayırlısını versın sonumuz ıyıye gıtmıyor bu vurusu kım getırdı bıralara teshır edılsın kardesım
dumrul
06 Kasım 2020 Cuma 09:24sücüllüler dikkat etmiyor dendiğinde kızan kendinize bakın diyen arkadaş neymiş nedne 10 gün daha uzatıldı.