Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Çarıksaraylar Beldesine ait çöplükte 30'dan fazla vahşice katledilmiş köpek bulundu.
Isparta Hayvan Koruma Derneği tarafından yapılan açıklamada ise: ‘Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlisi, veterinerleri ve jandarma eşliğinde hayvanlar sayıldı. Ölüm sebepleri araştırılmak üzere numuneler gönderildi. Dernek olarak bunu yapanların araştırılması; hayvana, insan sağlığına, doğaya zarar vermekten haklarında işlem yapılması için şikayette bulunduk. Konu savcılığa intikal etti. Bu vahşeti yapanların cezasız kalmaması için konunun takipçisi olacağız’ denildi.
İnsanım
05 Ocak 2019 Cumartesi 19:15Ellerine sağlık diyen insan müsvettesi onlar Allah’ın dilsiz kulları senide zehirleyip bir çöplüğe atarlar inşallah
Ispartalı
04 Ocak 2019 Cuma 15:47Kim yaptıysa ellerine sağlık.
vatandaş
03 Ocak 2019 Perşembe 22:42merhamet etmeyene Allah merhamet etmez bunu yapanlar elbette cezalarını bulacaklardır.hayvanlar insanoğluna emanettir ama bazı insancıklar bu emanete ihanet ediyorlar.
GARAĞAÇLI
03 Ocak 2019 Perşembe 14:17AAAŞU ANKİ BELEDİYLER ZEHİRLEDİ RESMEN AMA GENEDE SİZ SUSUN SEÇİM VAR
SUVARLI
03 Ocak 2019 Perşembe 14:14ŞU ANKI BELEDİYE LER ZİHİRLEDİ RESMEN SUSS SEÇİM VAR
Kele cevap
03 Ocak 2019 Perşembe 12:12Yaşatmamışsınız zaten öldürmüşsünüz şu hayvanlar İçin belediyeye görevini yap diyeceğinize hayvanlara suç buluyorsunuz ya sizede hayret.
KABAKÇI
03 Ocak 2019 Perşembe 11:53ULUBORLULUDAN OLMAZ EVLİYA OLURSA'DA KOYMA AVLUYA.kiraz ğitti,hayat felç oldu köye döndünüz.ötekileştirerek daha beter olsun.
Ali
03 Ocak 2019 Perşembe 11:32Sayın Yusuf bey barınak açıldığında köy gezilerinde buradaki hayvanlarında kısırlaştırıracağız sözü vermişti bırakın köyleri kendine yetemiyor. Trilyonlara yer açıldı işlevi okadar değil. Bırakın Türkiye’nin en büyük barınağını en ilkeli aralarında olabilir.
Kel mehmet
03 Ocak 2019 Perşembe 11:07Gelin de bu kadar köpeğin bir içinde siz yaşayın bakalım.
Limon
03 Ocak 2019 Perşembe 10:36Daha bu zavallı hayvanlara bakamıyoruz. Sonra diyoruz ki hepimiz yardım sever iyi insanlarız. Bir gerçek var ki oda hepimiz reklam insanlarız. Zavallıyız. Herkes gitsin bir baksın Gölcük ne halde. Bir sürü sokak hayvanları var hepsi aç. Sonra belediye barınak kurdu. HEHEHE kurdu tabi. Çok basit kurdu demek.