01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burak

24 Mayıs 2016 Salı 22:32

Adam fatih zafer ve muzaffer türkeş diyor celal isimli bu vatandaş ta tarihi bi sokak var orayı da yık diyor. Adam nereden bahsediyor sen ne diyorsun be muhterem ? Cahil misin okuman yazman mı yok ? Haber sitesi tesadüfen oraya tarihi sokak resmi koyduysa orayı belediye yıkıyor anlamına mı geliyor kuş beyinli muhterem. Bahsedilen mahalleyi bi anla önce. Direk belediye baskanını karalama kampanyası... Biz seviyoruz oy veriyoruz kardeşim y ziya günaydına. Yine vereceğz. Başarılı bir belediye reisi

celal

25 Mayıs 2016 Çarşamba 10:34

bu sokağın bundan 10 yıl öncesindeki haliyle şimdiki hali çok farklı. bu sokağı mahvettiğini kimse inkar edemez.şimdi yolları bile delik deşik.asfalt yapıcam diye aslını astarını araştırmadan işe başladı,sonra anıtlar kurulu bu sokağın koruma altında olduğunu hatırlattı. önceden bu sokakta turistler gelip fotoğraf çekimi yaparlardı,şimdi çamurdan geçilmiyor.başladığı işi bitiremeyen bi başkan var kabullenin artık!ama şakşakçıları onu iyi kolluyo.

Yuksek

24 Mayıs 2016 Salı 22:24

Sanki başkası olsa farklı mı olucak? Çöplük gıbı kalacağına ımar planıyla verimli kullanılır işte fena mı?

celal

24 Mayıs 2016 Salı 10:24

Isparta'nın tarihi dokusunu yaşatan bi bu sokak vardı orayı da mahvedin! Başkan sen yüksek mimarım diyosun ama sana o diplomayı verene yazıklar olsun. Git bi İngiltereyi,Fransayı gez. 40 yıl öncesinin aynı kaldırım taşı olan sokakları gez.Senin döşediğin kaldırım taşından daha sağlam ve daha güzel.Eski evleri yık, kaza olan kavşağa ışık koy. kusura bakma da bunu muhtarlar bile yapar.Ispartaya gelen misafirlere turistlere, imara açtığın 12 katlı binaları gösterirsin artık! bu mu y.mimarlık!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR