Isparta Valiliği önündeki törende Emniyet Müdürü Halil Altan ve Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Emniyet Müdürü Altan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Emniyet İl Müdürü Halil Altan konuşmasında, “Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, Demokratik hukuk devletinin temeli olan Türk Polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek, hepinize hoş geldiniz diyor, en içten saygılarımı arz ediyorum.
Şanla, Şerefle yazdığı 169 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 170. kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, Dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır.
Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama,vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiş devletin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.
..
11 Nisan 2015 Cumartesi 01:23Teskilat bi eglence bi muzik programi yapipda halkla paylasabilirdi bu kutlu gunu kultur sarayi bos daha nereler parada istenmezdi bi tyatro tertiplenebilirdi daha neler olurdu cocuklara bi eglence buz gibi bi kutlama kendin cal kendin oyna