28 Mart 2024 Perşembe

Türk Haber-Sen Isparta İl Temsilciliği kahvaltıda buluştular

Türk Haber-Sen Isparta İl Temsilciliği kahvaltıda buluştular

Isparta

Hür irade, Milli Tercih düsturuyla hareket eden, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak haberleşme sektöründe hizmet veren Türk Haber-Sen, Isparta İl Temsilciliği tarafından 06.03.2022 tarihinde sendikanın yeni il yönetimi ile üyelerimizin tanışma ve kaynaşması adı altında Isparta il ve ilçelerindeki PTT çalışanları ile ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.

Türk Haber-Sen Isparta İl Başkanı Ayşe Gezgiç, İl Başkan Yardımcı Güldane Aykut, yönetim kurulu üyeleri Özkan Yıldırım ve Murat Aslan tarafından organize edilen kahvaltı programında birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

Türk Haber-Sen olarak sendikacılık açısından üyelerle omuz omuza hep birlikte geleceği inşa etme vurgusu ve daha müreffeh bir yaşam ortamı oluşturulacağı söylendi.

Bilimsel memur sendikacılığın öncüsü Türk Haber-Sen Isparta’da yeni yüzüyle yeni yönetimiyle üyeleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, başta Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Yücel KAZANCIOĞLU'na, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Önder KAZANCI ve Hakan İlhan KURT’a şükranlarımızı sunarız.

Davetimize katılan Türkiye Kamu-Sen Isparta İl Temsilcimiz Hilmi YILMAZ'a,  Türk Sağlık - Sen Şube Başkanı Hayrettin ÇİÇEN'e, Türk Yerel Hizmet - Sen Şube Başkanı Ahmet KAYA'ya, Türk Diyanet Vakıf - Sen Şube Başkanı Mustafa GÜNGÖR'e Türk Ulaşım-Sen İl Temsilcisi Uğur ÖZSOY'a ve Türk Eğitim Sen Şube Başkan yardımcımız Murat SAVUCU'ya teşekkür ederiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

turul

08 Mart 2022 Salı 07:29

Hür irade mi dedi o? titrettin beni sarııı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR