20 Ağustos 2017 Pazar 21:08
Isparta
Isparta’nın en işlek caddelerinden biri olan ve Süleyman Demirel Üniversitesi’ne kadar uzanan İstanbul Caddesi’ne birçok yapılaşma ve yatırım kazandırıldı. Bu nedenle bölgede trafik yoğunlukları giderek artıyor. Trafik yoğunluğunun giderilmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini ifade eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Trafik sorununu yapılacak 4’lü kavşakla aşacağız” dedi.
Süleyman
21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:27Vekilim Lütfen Isparta Sav arası k****izasyon kokusu ısparta adına hiç hoş değil Bu kötü koku Vatan..ayazmana.davraz mah. ve halıkenti perişan ediyor.Bunu niye önemsemiyorsunuz.
Garip
21 Ağustos 2017 Pazartesi 10:18Bravo syn vekilim. Teşekkürler
İsparta
21 Ağustos 2017 Pazartesi 02:52Sayın vekilim TOKİ yine unutulmayacak
İlker İbrahim KÖSE
21 Ağustos 2017 Pazartesi 02:06Bu memleket sizinle ne kadar ogunse azdır. Sayın Vekilim. Bıktık o kavsaktaki trafik kazalarindan. Bu soruna el attiniz bununda üstesinden en yakın zamanda geleceğimize eminim.
ilker ibrahim kose
21 Ağustos 2017 Pazartesi 00:05sayin vekilim ispartanin en buyuk sorunlarindan biri olan KOLCELIK KAVSAGINA el attiniz tesekkur ederim tum isparta halki adina