16 Nisan 2024 Salı

TOGG, Eğirdir’de büyük ilgi gördü

TOGG, Eğirdir’de büyük ilgi gördü

Isparta

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında yerli ve yabancı folklör ekipleri Eğirdir’de gösterilerini sunmaya devam ediyor.

Eğirdir’de düzenlenen programa Isparta Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgüdek, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Kültür ve Turizm Mudürü Ali Göçer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen,  Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, Isparta Belediye Meclisi Üyesi Hakkı Kaya, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yerli otomobil TOGG ilk defa Eğirdirlilerle buluştu.Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök milli otomobilimizle kısa bir tur gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Seymen Ekibi ve Trabzon Yöresi ekibi,  İran Tebriz Halk Oyunları Topluluğu ve Romanya Tulçeya Halk Dansları topluluklarının gösterileri büyük alkış aldı. Milli otomobilimiz TOGG'u görüp fotoğraf çektiren Eğirdirliler’de büyük heyecan vardı.  Toplu fotoğraf çekimi, kordon boyu liman yürüyüşü ve tekne gezisi ile program son buldu. Başkan Veli GÖK programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR