Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni göreviyle ilk Isparta’ya geldi. Bilgiç, Süleyman Demirel Havalimanı’nda kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Ardından Valiliğe geldi. Valilikte devlet protokolüyle karşılanan Bilgiç, valilik özel defterini imzaladı. Bir süre Valilikte dinlendikten sonra parti binası önünde halka hitap etti.
Daha sonra Uluborluya hareket eden TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'i çoşkulu bir kalabalık karşıladı. Burada Ak Parti’nin 4. Dönem için yeniden aday gösterdiği Mehmet Ünverdinin seçim çalışmasına katılan Bilgiç seçmenlerinin sevgi tezahuratları arasında bir konuşma yaparak partililerle fotoğraf çektirdi.
Eski akpli
05 Mart 2019 Salı 03:06Ordan burdan toplama insanla gövde gösterisi mi olur. 1kişi 10kişi getirecek diye şirk koşan insan bunlar 15senedir uluborlunun nereye geldiği çok belli uluborlunun hayır severlerinin yaptıklarıyla siyaset yapan insanlardan me bekliyorsunuz. Ama uluborlu artık uyandı size gerekli dersi verecek.
Vatandaş
02 Mart 2019 Cumartesi 11:18Hayırlı olsun amma velakin memleket için insanlar için ısparta ya çalışın bu millet sizin buralarda olmanızdaki en büyük faktör şahsi menfaat çıkarsa bu millet iki eli yakanızda olur şu yolları artık yapın yapmakta boynunuzun borcu
Hacı Kamiloğulları
02 Mart 2019 Cumartesi 05:24ÇOĞU ÇIKARI MENFAATİ İÇİN ORDAYDI, İŞE.GİRMEK İÇİN, İŞTEN ÇIKARTILMAMAK İÇİN VS.. AKP SİZE EKONOMİK KRİZİN EN İYİSİNİ KİRAZ VE ELMA SEZONUNDA YAŞATTI, SON 6 AYDIR DA PİYASA OLARAK YAŞATTI.. AMA ATASÖZÜ DOĞRU ÇIKIYOR KATİLİNE AŞIK OLMUŞ BU MİLLET, AKP NİN TÜRKİYEYE ATTIĞI EN BÜYÜK KAZIK SURİYELİLER VE AĞIR EKONOMİK KRİZDİR.. BİR AN ÖNCE AKILLANMAMIZ LAZIM
Ispartalı
02 Mart 2019 Cumartesi 02:34Kimin neyi soracağını göreceksiniz sandıkta az kaldı merak etmeyin ısp...
Isp
02 Mart 2019 Cumartesi 00:24Kiraz ı soraydınız uluborlu halkı
Hasan
01 Mart 2019 Cuma 23:55Hayırlı olsun Uluborluya şimdiden
Kemal
01 Mart 2019 Cuma 22:55Akp ye oy vermek cennete giriş belgenizdir. (Bkz: ismet yılmaz )