28 Ekim 2024 Pazartesi

Tarlasına giren kişiyi hem darp etti hem şikayet etti

Tarlasına giren kişiyi hem darp etti hem şikayet etti

Isparta

Isparta’da yaşayan F.K. (38), karpuz ve kabak ekili tarlasına zarar verdiği gerekçesiyle M.K.’yı (48) darp ettikten sonra şikayetçi oldu. 
Olay Senirkent İlçesi Garip Köyü Kayaağzı mevkiinde meydana geldi. F.K. ekili tarlasına geldiğinde M.K.’nın ürünlerine zarar verdiği gerekçesiyle darp etti. Ardından jandarmaya giderek şikayetçi oldu. M.K. ise F.K. tarafından darp edildiğini iddia ederek, önce Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne tedavi altına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İsimsiz

11 Temmuz 2024 Perşembe 19:19

Gece yarısı hırsız gibi milletin emeklerini kökle yazık emek var....

ISPARTA

11 Temmuz 2024 Perşembe 10:47

Atalarımız ne demiş; Destursuz bağa giren , hesapsız dayak yer.....

Doğrusu BU

11 Temmuz 2024 Perşembe 10:06

Haber kısmen doğrudur. Döven şahsın dövdüğü kişi kardeşidir ve kardeşinin onayını almadan miras olan araziye ekim yapmıştır. Dövülen kişi büyük darbe almış olup. dövülen kişinin beyanına göre kendisini 3 kişi sopalarla darp etmiştir.

Gariban Gurbetçi

10 Temmuz 2024 Çarşamba 22:58

Ülkede konut ve mal dokunulmazlığı kuralları karşılaşmadığı sürece bunlar olur. Amerika'da Texas Arkansas vb eyaletlerinde direk uyarı ve vur. Sonrası sen haklısın. Ülkenin en büyük problemi çöken ahlak kurallarına hukuk yaması.

Allah ıslah etsin

10 Temmuz 2024 Çarşamba 22:10

Millet eksin diksin emek versin birileri gelip ürünlerine zarar versin haram helal diyen yok Allah korkusu olan yapmaz eskiden zarar vermek ne mümkün göz kulak olurdu insanlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR