Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Vali Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret etti.
Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçen Bakan Yardımcısı Özkaldı, Vali Seymenoğlu ile bir süre bakanlığın Isparta’ya dair projeleri ve ilimizdeki çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Bakan Yardımcısı Özkaldı, Isparta’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Vali Seymenoğlu’na misafirperverlikleri için de teşekkür etti.
Kendilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Seymenoğlu ise ziyaretleri için Bakan Yardımcısı Özkaldı’ya teşekkür etti.
South city lee
18 Haziran 2021 Cuma 22:12Başkanım dolu dolu 1.5 senen kaldı göze görünür bir projen henüz yok bundan sonra olur mu Allah bilir birde siz bilirsiniz.
Din Tüccarı
18 Haziran 2021 Cuma 15:10Eee sonuç, ne icin gelmiş, ne faydası olacak gelmesinin .Ne kazanç elde etti isparta
Ormanı koruyalım
18 Haziran 2021 Cuma 13:38Ormanları keserek OGM yazmak neyin nesi sormak lazım.Orman Genel Müdürlüğü nün reklama ihtiyacı var mı.
çünürlü
18 Haziran 2021 Cuma 12:44başkan fink fink gezeceğide şu çünürdeki bozuk delik deşik yollara bir el atsan diyorum
Bişey
18 Haziran 2021 Cuma 12:26Dün trafikteki bütün cayırtı bı bakan yardımcısı için miydi.