29 Mart 2024 Cuma

Süreyya bey bizim abimiz

Süreyya bey bizim abimiz

Isparta

Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde  AK parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten de övgü dolu sözlerle bahseden Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Süreyya bey bizim abimiz, biz de onun kardeşiyiz. Kendisinin bilgi ve tecrübesinden her zaman faydalanıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Önceki gün IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz, ziyareti sırasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı. Ziyarette Gökgöz’ün Danışmanı Samet Kahraman’ın yanısıra IGC Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Genel Sekreter Selçuk Öçal, Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, Nokta Gazetesi Sahibi Mehmet Baş, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz, Gazeteci Lokman Kumcu ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan hazır bulundu. Gökgöz, TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’le uyumlu bir şekilde çalıştıklarını da hatırlatarak, “Süreyya bey bizim abimiz, biz de onun kardeşiyiz. Kendisinin bilgi ve tecrübesinden her zaman faydalanıyoruz” şeklinde konuştu.

“25 YILLIK HAYALİM ISPARTA‘NIN HER

KÖŞESİNE SPOR TESİSLERİ YAPILMASIYDI

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Şehir Hastaneleri benim hayalimdi’ dediyse benim de 25 yıldır hayalim sporun içinden gelen biri olarak Isparta’nın  her köşesinin spor tesisleriyle donatılmasıydı, amacım çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyup spor yapmalarına imkan tanımak” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, Milletvekilliğinden önce Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını, uzun yıllar il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, “Herkesin gibi benim hayalim vardı, sporun içinden gelen biri olarak ben hep Isparta’nın dört köşesine değişik branşlarda spor yapılabilecek tesisler yapılmasını hayal ederdim. Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımız Şehir Hastaneleri benim  hayalimdi dediyse  benim de hayalim bu.  Allaha şükür şimdi Isparta’mızın her yerine spor tesisleri kazandırılıyor. Buradaki amacım, çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıktan korumak, boş işlerle uğraşma yerine spor yapmalarına imkan sağlamaktır” dedi.

ISPARTASPOR’A SABİT

‘AKAR’ KAZANDIRALIM

2. Ligde mücadele eden Ispartaspor için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Yöneticilere sürekli söylüyorum, transfer konusunda tıkandığınız ve aşamadığınız konu olursa yardımcı olayım diyorum. Ispartaspor’a şehir sahip çıkmalı, ITSO ve Esnaf Kuruluşları başta  olmak üzere tüm kesimler bu takıma sahip çıkmalı, destek olmalı. Bu iş sadece birkaç kişinin omzuna yüklenmemeli, bu kulübe sürekli bir akar kazandırmalıyız, yani sürekli bir gelir sağlanmalı Ispartaspor’a. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı” dedi.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR