Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Türkiye Belediyeciliğinin duayeni Özhaseki, “Şükrü başkanın Isparta’nın her sorunumu çözmek için büyük bir yük altına girdiğinin farkındayım” dedi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İTKM inşaatını gezdikten sonra şu açıklamayı yaptı: “Yıllardır kanayan yara olmuş. Bekleyen bir inşaat. Milli servet. Böyle kalması kabul edilemez. Sayın cumhurbaşkanımızın talimatı ile TMSF’nin devreye girerek inşaata başlanması mutluluk verici. Yapıldıktan sonra işlevi ile ilgili ne olabilir onu tartışıyoruz. Doğru karar, doğru fonksiyon için istişare ediyoruz.
Şükrü başkanın Isparta’nın her sorunumu çözmek için büyük bir yük altına girdiğinin farkındayım. Önemli olan Isparta halkına hizmet etmek. İl başkanlığımız, milletvekillerimiz birlik içinde çalışıyor. Kamu yatırımlarının bolca yapıldığı bir şehirdeyiz. TMSF’nin büyük kaynaklar ayırarak burada inşaata başlaması önemli. Isparta adına TMSF’ye teşekkür ediyoruz.”
VATANDAŞIN BİRİ
10 Eylül 2020 Perşembe 22:02almasaymış derdimmi her ay en az 50 bin maaşı alıyorsa yüküde alacak napıcaz oturup aglaşacakmıyız hayret yahu bilmiyormuydu bunları bile bile geldi ben bu yeri bitiririm diye zaten fetöye bu insaatı kim verdi akp verdi o zaman yüklenin kardeş
Selcan Kılıçaslan
10 Eylül 2020 Perşembe 16:46Toki ne zaman baslicak
son32
10 Eylül 2020 Perşembe 16:43Otagarı da çürütmeye devam
Spartali
10 Eylül 2020 Perşembe 14:14Başkanım yusuf ziya başkan zamanında yıl kenarlardaki çiçeklik yeşil alanlar mis gibiydi parklar mis gibiydi ,hiç mi gezmiyorsunuz bakmiyorsunuz etrafa yeşil alanlar pislik icinde
ahmet bey
10 Eylül 2020 Perşembe 13:24daha ne yükü aldınız ya kör ile sağırlar birbirini ağırlar mevzusu..ıspartalının kaynaklarını dağıtıyorsunuz yarım kalan işleride bir an önce yapın sizin öz paranız değil orda yatan bana ne diyemezsiniz devletde devamlılık esastır......
can
10 Eylül 2020 Perşembe 11:42centrum avm karsısındaki eğitim kompleksinde bekleyen yapılar da devlet malı degil mi? bizim vergilerimizle yapılmadı mı? neden bekliyor? verin bi garibana işletsin bişiler yapsın
KAN DEGİŞIKLİĞI
10 Eylül 2020 Perşembe 11:13YZG HER DÖNEM SECIM KAYBETDIREN HER DONEMIN ADAMLARIYLA BU BEDİYE YÜRÜMEZ BAŞDAN SONA KANI DEĞİŞDİRMEK TAZELER
Serdar
09 Eylül 2020 Çarşamba 23:27Başkanım otogar sözünüz ne oldu Hayal mi oldu yoksa
xxx
09 Eylül 2020 Çarşamba 23:13Sayın başkanım;Tıp fakültesi ek binasını da gelmişken bir görüp,biran evvel bitirilmesi için yardımcı olsanız???
Süleyman
09 Eylül 2020 Çarşamba 18:29Hasan balabanla başlayıp kaç yıl oldu kendi pisliğinizi temizleyemediniz yazık
İnşaat devam
09 Eylül 2020 Çarşamba 17:44TMSF büyük kaynaklar ayırmış??Isparta halkının öz malı olan 72 adet dükkan tapusunu belediye yönetimi devretmeseydi o kaynak zor gelirdi biraz.Para yine ıspartalının parası gerisi ****.