Çin gezisi sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde kamuoyunu meşgul eden konularla ilgili de açıklamalarda bulundu.
Eğirdir Gölünün yosun kaplamasıyla kaynaklanan sudaki kokuyu araştırdıklarını söyleyen Günaydın, suda sadece koku olduğu, halk sağlığı tehdit edecek hiçbir unsurun bulunmadığını belirtti. Halkımız rahat olsun diyen Belediye Başkanı Günaydın, yaz ayının sıcak geçmesinden ve gölün yeterince dalgalanmamasından dolayı gölün yosun kapladığını söyledi. Günaydın, “Gölün ekolojik dengesinin bozulduğu için tamamını yosun kaplamış. Fakat bu yosundan dolayı gölün suyunda hiçbir tehlike yok. bombaotuziki Sadece suda yosun kokusu var. Bu sorunu da özel bir teknikle çözdük. Göldeki yosun oranının artmasının diğer bir sebebi ise göldeki sazan balıklarının azalmasından kaynaklanıyor. Gölden aldığımız örneklerde suda hiçbir olumsuzluğa rastlamadık. Bombaotuziki Halkımız rahat olsun. Belediyelerin ilk görevi çevre temizliği. Bizde Isparta Belediyesi olarak hem havayı, hem suyu hem de ekmeği temiz tutuyoruz ki halkımız daha iyi bir hizmet alsın. Eğirdir gölünde bulunan pompanın etrafındaki yosunları dalgıç arkadaşlarımız temizledi. Gölden aldığımız numunelerin raporlarını Su Yönetim Genel Müdürlüğü ve DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne sunduk. Halkımızın korkmadan çeşme suyunu içebilir” dedi.
HALKIMIZ GEREKLİ CEVABI VERİYOR
Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara da cevap veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, milletvekilimize halkımız gerekli cevabı veriyor.
Isparta Belediyesinin asfalt dökme makinelerinin karayollarında kullanılan makinelerden kaliteli olduğunu belirten Günaydın, “Milletvekilimiz, Belediye Başkanı seçim asfaltı döküyor diye açıklamalarda bulunmuş.www bombaotuziki.com Seçim asfaltı