07 Mayıs 2025 Çarşamba

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adnan

14 Nisan 2015 Salı 16:36

Allah vermiş Devlet yapmış ama biz koruyamıyoruz.Arabasını alan baraja çıkıyor, etrafında yeyip içiyor, çöpünü doğru gölete atıyor.İyi de kardeşim; koca Ispartanın içtiği su devir daymı yok.Senede bir taşarsa üzerindeki pislik akıyor.Dibinde kalan ilelebet zehir.

akif ay

14 Nisan 2015 Salı 16:30

su akıyor dsi bakıyor demeli.

DEVLET ARSALI

14 Nisan 2015 Salı 12:16

DÜNYA DA SU YÜZÜNDEN SAVAŞ ÇIKACAK NERDEYSE.YAA KARDEŞİM BU VEBAL BU GÜNAH KİMİN BİLİYOYORMUSUNUZ.ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SN.YUSUF ZİYA GÜNAYDINI BAŞKAN OLARAK SEÇENLERDE.MHP YE OY VERENDE DE AYNI VEBAL İÇİNDELER.ISPARTA ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ BİR YILDIR İNSANLARI BEZDİRDİ.ANA CADDELER DARALTILDI.BELEDİYE ÖNÜNDEKİ OTOPARK İNŞAATI ALLAH BİLİR İKİ SENEDEMİ BEŞ SENEDEMİ BİTECEK ALLAH BİLİYOR.BU İNŞAAT DA ITKM GİBİ OLURSADA HİÇ ŞAŞMAYIZ.AMA SABREDİNİZ 7 HAZİRANDA YUSUF ZİYA BEYİN NOTUNU VERME ZAMANIDIR.

Mutlu

14 Nisan 2015 Salı 23:43

Baraj yapmak dsi nin görevi belediyeyle ne alakası var. Dsi yapar belediye parasını ödeyip tesisi kurar suyu alır vatandaşa aktarır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR