04 Mayıs 2025 Pazar

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nevzat K

17 Ocak 2024 Çarşamba 22:28

Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.

Börteçine İbo

17 Ocak 2024 Çarşamba 15:59

Yeni otogara Eğirdir yolundan giriş vermek lazım aynı zamanda akkentin ordan tıp fakültesine giden yolu düzenleme şart, yoksa istanbul yolunda daha çoook kazalar olur

ORKUN

17 Ocak 2024 Çarşamba 12:45

Benim kişisel düşünceme göre, yeni otogar açıldığı zaman iyi bir sinyalizasyon yapılmaz ise ölümlü kazalar kaçınılmaz olucak.ALLAH rahmet eylesin hayatını kaybeden gence

Barbaros hoca.

17 Ocak 2024 Çarşamba 12:05

Kıymetli öğrencim sağlık meslek lisesinden Atakan, çok üzgünüm,Allah rahmet eylesinAilesine sabırlar diliyorum.

Necati Yılmaz

17 Ocak 2024 Çarşamba 12:01

bu kadar kaza, bu kadar ölüm, gerçekten çok yazık.. Acaba gençler için ıspartaya hız/drift/... yapılabilecek, çevresi güvenli olan bir yarış pisti tarzında bir yer mi yapılsa acaba? en azından millet trafiğe kapalı , güvenlik önlemleri alınmış bir alanda hızını yapar, ne aracı kullanana ne de yolda yürüyen günahsız yayalara birşey olmaz.

Acil Önlem

17 Ocak 2024 Çarşamba 11:33

Allah rahmet eylesin. Yetkilileri kontrolsüz trafikten vazgeçmeye çağırıyorum. O yol ana yoldan tehlikeli oldu. Ana caddeye radar koymuşlar yan yoldan son sürat gidiliyor. Gençler hata yapar, yapabilir. Ama hatayı , suçu önlemekte sizin göreviniz.Saldım çayıra ne olursa olsun olmaz. Şehrimizin kavşakları, sürat yapılan yolları, kara noktaları bellidir fazla da değildir. Oralara dikkatinizi çekmek isterim.

Mahmut orat

17 Ocak 2024 Çarşamba 10:45

Allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR