Isparta'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptı. Kazada otomobil sürücü yaralanırken, araçtaki yolcu ise hayatını kaybetti.
Kaza saat 23.00 sıralarında İstanbul Caddesi yolu (Ekonomi Kampüsü önü) üzerinde meydana geldi. Yasin Yavuz'un (24) kullandığı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak refüje çarptı. Kazada sürücü yaralandı. Aynı araçta yolcu olarak bulunan Atakan Çoban (24) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Isparta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü; “İl Müdürlüğü Güvenlik Personelimiz Atakan Çoban’ı (24) genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi, eş, dost, akraba ve camiamıza başsağlığı dileriz. Cenazesi bugün (17.01.2024) Merkez Çukur Köyü'nden kaldırılacaktır” denildi.
Nevzat K
17 Ocak 2024 Çarşamba 22:28Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.
Börteçine İbo
17 Ocak 2024 Çarşamba 15:59Yeni otogara Eğirdir yolundan giriş vermek lazım aynı zamanda akkentin ordan tıp fakültesine giden yolu düzenleme şart, yoksa istanbul yolunda daha çoook kazalar olur
ORKUN
17 Ocak 2024 Çarşamba 12:45Benim kişisel düşünceme göre, yeni otogar açıldığı zaman iyi bir sinyalizasyon yapılmaz ise ölümlü kazalar kaçınılmaz olucak.ALLAH rahmet eylesin hayatını kaybeden gence
Barbaros hoca.
17 Ocak 2024 Çarşamba 12:05Kıymetli öğrencim sağlık meslek lisesinden Atakan, çok üzgünüm,Allah rahmet eylesinAilesine sabırlar diliyorum.
Necati Yılmaz
17 Ocak 2024 Çarşamba 12:01bu kadar kaza, bu kadar ölüm, gerçekten çok yazık.. Acaba gençler için ıspartaya hız/drift/... yapılabilecek, çevresi güvenli olan bir yarış pisti tarzında bir yer mi yapılsa acaba? en azından millet trafiğe kapalı , güvenlik önlemleri alınmış bir alanda hızını yapar, ne aracı kullanana ne de yolda yürüyen günahsız yayalara birşey olmaz.
Acil Önlem
17 Ocak 2024 Çarşamba 11:33Allah rahmet eylesin. Yetkilileri kontrolsüz trafikten vazgeçmeye çağırıyorum. O yol ana yoldan tehlikeli oldu. Ana caddeye radar koymuşlar yan yoldan son sürat gidiliyor. Gençler hata yapar, yapabilir. Ama hatayı , suçu önlemekte sizin göreviniz.Saldım çayıra ne olursa olsun olmaz. Şehrimizin kavşakları, sürat yapılan yolları, kara noktaları bellidir fazla da değildir. Oralara dikkatinizi çekmek isterim.
Mahmut orat
17 Ocak 2024 Çarşamba 10:45Allah rahmet eylesin