27 Temmuz 2024 Cumartesi

Son Sözü Genel Başkanımız Söyleyecek

Son Sözü Genel Başkanımız Söyleyecek

Isparta

Çeşitli basın kuruluşlarında İYİ Parti’nin milletvekili listesi ile spekülatif haberler yer aldığını ve kamuoyunda dedikoduya dönüştüğünü kaydeden İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Milletvekili adaylarımız merkez yoklaması ile belirlenecek ve son sözü Genel Başkanımız söyleyecek. Şu anda herhangi bir aday adayımız için birinci sıra, ikinci sıra gibi bir durum söz konusu bile değildir. Tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, çeşitli basın kuruluşlarında ve kamuoyunda ‘İYİ Parti’nin birinci sıra adayı ve ikinci sıra adayı ile ilgili kesin olarak ifade edilen bazı isimler görüyoruz. Öncelikle belirtmeliyim ki Tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Samimi ve içten ortak bir çalışma içerisindeyiz. Adaylarımız da yani milletvekili aday listemiz de merkez yoklaması ile genel başkanımız tarafından belirlenecektir. Son sözü söyleyecek olan genel başkanımızdır. Kamuoyundaki bu tür gerçeği yansıtmayan haber ve dedikodulara kimsenin itibar etmemesini istiyoruz” dedi.

Isparta’da Millet İttifakının ortak liste mi yoksa her partinin kendi listesi ile mi seçime gireceği yönündeki soruya da cevap veren Büyükçam, “Bu konuda Genel Merkezler düzeyinde görüşmeler, değerlendirmeler yapılıyor. Çeşitli formüller var. Biz tüm formüllere göre hazırlıklarımızı yaptık ve yapıyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gülkentli32

18 Mart 2023 Cumartesi 09:25

İyi Parti çok doğru ilerliyor. Seçimlerde 3 mv çıkarırsa kimse şaşırmasın.

Baki Taş

17 Mart 2023 Cuma 22:05

Aylinin adamları iyi parti de 1. sıra aylin ikinci sıra önemsiz diyorlar. İyi Parti Ispartalı olan kişiyi ilk sırada göstermezse vekil çıkaramaz. Aylin vekil 5 senedir ısparta vekilliği yaptı handi halkın düğününde, bayramda gördünüz. Bayramda 3-4 saat gözüküp gidiyor..Birde basın açıklaması yapıyor onuda çevirip çevirip izlettiriyorlar. Seçimlerde hangi parti Isparta lı aday gösterirse bir adım önde başlar.Akp de şarkikaraağaçlı aday göstermesin artık. Yoksa oy alamaz

Vatandaş

17 Mart 2023 Cuma 14:56

Her partide iş ayağa düştü gibi geliyor bana. Birileri gaz veriyor, reklam merakı ve para da varsa koştur aday adaylığına. Partiler de herkese bu kadar yüz vermesinler canım.

Yersekk

17 Mart 2023 Cuma 13:22

Demek tüm adaylara eşit mesafedesin, yersek tabi... O yüzden mi aday adaylığını açıklayanin yanında oturuyorsunuz basın aciklamasinda. Hiç mi zeka yok sizde ? İnsanlar bunu görünce aday adayı olmaktan vazgeciyorlar ve bunu da genel merkez öğrendi hiç merak etme. Ha genel merkezinde umrunda değil Isparta, öyle olsa senin gibi bir adamı hala orda tutmazdi. Isparta'da bir vekil bile zor şuanda sizin için. Vekiliniz eski düşmanları ile görüşür oldu, 2 ye kimi yazdirsam diye kara kara pazarlik pesin

Iyiler

17 Mart 2023 Cuma 11:59

Ah Hasan vah hasan,evet son sözü Genel bsk söyleyecek.Ne Aylin nede sen.Her ikinizde partiyibitirdiniz..

Beyinsiz Vatandaş

17 Mart 2023 Cuma 11:47

Hizbullahci Huda par ile ittifak yapan cehape ve iyi parti ye rey yok.

ATAM OSMANLI.ADIM: ARAPÇA,VATANIM TÜRKİYE

17 Mart 2023 Cuma 11:18

diyarbakırlı ğöçmene rey yoktur.BAŞKA ĞÖÇMENLER KİN KUSAN HAYDUTLAR.ARAPLARA KİN KUSAN IRKÇILAR.SAVAŞ ÇIKTIĞINDA ,VEYA YAKIT ALDIĞINIZDA BEĞENMEDİĞİNİZ ARALARDAN MAZOT ,BENZİN ALAN NAMERT OLSUN,TARLASINDA SURİYELİLERİ ÇALIŞTIRAN NAMERT OLSUN.IRKÇILIK YAPANLARA 1 DAMLA SU VERMEK VATANA İHANETTİR..ÇANAKKALEDE YUNA SİZİ KURTARMADI.ÇANAKKALE ŞEHİDLİĞİNE ĞİDİN KİMLER YATIYOR.NAMUSUZLARIN NAMUSUNU KORUMAKŞEHİDLERE İHANETTİR.

İyiler

17 Mart 2023 Cuma 10:43

Hasan efendi seni takan varmı sen yoksun aylin vekilim var oda bir bil istedim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR