Gezi olaylarından bu güne ülke ekonomisi ülkemizin istikrar ve yükselişini istemeyen dış güçler, çeşitli sermaye odakları ve marjinal grupların spekülatif hareketleri ile bir çıkmaza sokulmak istenmektedir.
Kanal İstanbul 3.havalimanı 3.köprü Marmaray gibi kimilerinin hayal bile edemeyeceği dev yatırımlara kalkışmış, ekonomik ve siyasi istikrarını her gecen gün daha iyi bir noktaya ulaştırmayı başarmış istikrarlı bir Türkiyenin önünü kesme çabası içerisindeki içsel ve dışsal faktörler kullanılarak Ülkemizin itibariyle oynanmak istenmekte ve bu nedenle ülke ekonomisine büyük darbe vuracak hareketler sahneye konulmaktadır.
Ayrıca tek parti donemi ,27 mayıs ,12 mart ,12 eylül ve 28 şubat dönemlerinde ülkemiz mütedeyyin insanlarının uğramış olduğu zulüm eziyet ve baskıların artık Türkiye de yaşanmaması noktasında su anki mevcut iktidarın yapmış oldukları gün gibi ortadadır. İmam hatipler yeniden işlevsel hale getirilmiş, kuran kursları açılması serbest hale gelmiş, başörtü mağduriyeti bir secim aracı olmaksızın toplumsal mutabakat sağlanılarak kalıcı bir şekilde sağlanmış, vicdanlar rahat eder hale gelmiştir.Bunun yani sıra İslami Sünni Alevi cemaat veya cemiyetler arasında hiçbir ayrım yapılmadan özgür bir ortamda hizmet edebilmelerine imkan tanınmıştır. Her şeyden önemlisi askeri vesayetin bitirilip demokrasinin üzerindeki vesayet sisteminin ortadan kaldırılması Ak Parti hükümetleri döneminde gerçekleştirilmiştir.
Ezan-ı Muhammediyi asli diline döndürdüğü için Menderese İslam kahramanı diyen Bediüzzaman hazretlerinin yolunda ve fikirleri doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen Tuskon üst yönetimi, bütün bu yapılanları görmezden gelip hükümete acımasızca ,sebebini anlayamadığımız bir üslup kullanarak saldırmaktadır. Bediüzzaman hazretlerinin gerçek talebeleri ve varislerinin durdukları yer açık ve net ortadadır. Hükümete bütün bu yapılan hizmetlerden ötürü açıktan tam destek vermektedirler. Amacının sadece ülkemize hizmet olduğunu düşündüğümüz Tuskona bağlı şehrimizde ki İSİAD yönetim kurulunda görev almış idik. Ancak yukarıda bahsettiğimiz bütün bu yapılan hizmetlerin görmezden gelinip; 17 aralık operasyonuyla birlikte bir iktidar mücadelesi içine girilmesi, yapıcı hiçbir şey ortaya koymaksızın sadece yeter ki bu hükümet gitsin gerisi ne olursa olsun mantığıyla hareket edilmesi, kısır ve ben merkezli bir siyasete girilmesi ve dün servis edilen ÜLKE GÜVENLİĞİNİ TEHDİT eden kayıtlara dahi tepkisiz kalınarak ülke menfaatlerinin hiçe sayıldığı bir ortamda İSİAD içinde ülkemize hizmet etme imkanı kalmadığı için İSİAD yönetim kurulu üyeliklerimizden ve TUSKON a bağlı İSİAD üyeliklerimizden istifa ediyoruz.
KADİR ÖZKAN, SALİM NURİ GÜNTAÇ, AYHAN GÜRSU, OSMAN GÖK, MEHMET KÜÇÜKKÖSE, CİHAN ÖNAL, HAKAN GÜNAYDIN, NİHAL ÇALLIPINAR, MAHMUT ÇETİN, MUSTAFA BAŞ, SELMA KÜÇÜKKÖSE, FAHRET BEKTAŞ, MUSTAFA TULUM, NAZMİ, ESEN VEDAT, TÜRKER HAYRETTİN, TURKMEN ÖMER ÇETİN, MAHMUT ÖZTÜRK, SERKAN DAYIOĞLU, SERKAN BAŞSİLLELİ, BETİLTAHİR TOLA, TANER ÖZÇELİK, HÜSEYİN ESAT KUTLU
SON DAKİKA İSTİFALARI!

ISİAD'a bağlı bazı üyeler istifa ettiler.
03 Nisan 2014 Perşembe 17:51
Isparta
mestan
02 Nisan 2014 Çarşamba 13:28Hadi sizi gidi menfaatçiler, seçim sonuçlarını gördünüz tabi acaba hükümet bize de dokunur mu, işlerim bozulur mu, sizlerle hedefe gidilmez, hadeeen işinize